Lezen | Arthur – Koning voor altijd

Koning Arthur. Wie kent de verhalen van Koning Arthur niet? Misschien heb je wel een film of serie gezien over Koning Arthur of heb je een boek over zijn spannende avonturen gelezen. In deze blog een mooi, compact boek voor jongeren vanaf ongeveer 13 jaar met de spannende verhalen over koning Arthur.

Arthur – Koning voor altijd

In dit boek lees je de spannende verhalen over koning Arthur. Je kent misschien wel de verhalen van het zwaard in de steen, de Ridders van de Ronde Tafel en de magie van tovenaar Merlijn. Maar ook over zijn beste vriend en ridder Lancelot, het kasteel Camelot en dat hij trouwde met Guinevere. In dit boek komt alles aan bod. Van Arthurs jeugd, Merlijn en het zwaard in de steen, tot de Ridders van de Ronde Tafel. Maar ook de verschillende proeven zoals de Proef van Liefde, de Proef van Magie en de Proef van de Bloedband. En wat dacht je van de zoektocht naar de Heilige Graal?

Een mooi, spannend en meeslepend boek met de verhalen van Koning Arthur. Het boek heeft ruim 200 pagina’s en is geschikt voor lezers vanaf ongeveer 13 jaar.

Waar te koop

Dit mooie boek van uitgeverij Lemniscaat kost € 16,99. Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bookspot ISBN: 9789047714651.

Geef een reactie