Blogsbyingrid

Persoonlijke blog over ons gezin, kids(fashion), gezond en lekker eten, beauty en lifestyle.

Frozen 2

Afgelopen weekend gingen wij naar Frozen 2. Net als een heleboel andere ouders met kinderen, want de zaal zat vol! Het was Kidsweekend. Dus niet alleen de film was te zien, maar er waren ook nog leuke dingen te doen in Frozen stijl voor de kids. Zonder alles te verklappen over de film, vertel ik je hoe wij het vonden.

Frozen 2

Natuurlijk staan Anna en Elsa weer centraal in deze Frozen film. En ook Olaf, Sven en Kristoff zijn weer van de partij. Elsa hoort geluiden die niemand anders hoort en ze denkt dat ze door iets of iemand wordt geroepen. Samen met haar vrienden gaat ze op pad naar het betoverde bos. Dit bos is gehuld in mist en niemand kan er in of eruit. Het bos is vol gevaren vanuit de natuur. Alle elementen spelen hierbij een rol: wind, vuur, water en de aarde. En daar beleven ze het avontuur van Frozen 2.bruniEr zitten spannende scenes bij, maar ook hele grappige vooral metnokk Olaf. En ook de muziek is weer geweldig. Al kunnen we nog niet meezingen. Maar we hebben wel alle liedjes inmiddels op spotify. Ook komen er nieuwe personages voorbij en mijn favoriet is een schattig salamandertje Bruni. Maar ook Nokk, een mythische watergeest in de vorm van een paard.

Wat vonden we van de film Frozen 2?

De kinderen vonden de film erg leuk en ik zelf ook. Wij gingen naar de Nederlandstalige film. Voor onze kinderen is een Engelse film met ondertiteling nog niet te doen. Voor volwassenen is dat denk ik wel leuker en heb je ook de originele liedjes. Maar de Nederlandstalige film en liedjes zijn ook super leuk. Ook zitten er stukjes in de film die meer op volwassenen gericht zijn, zoals bij een van de liedjes. Super leuk, maar ik verklap niks. Wij kunnen niet wachten tot de film op dvd te verkrijgen is. Dan kunnen we hem nog heel vaak kijken. Want net als het eerste deel, is Frozen 2 een film die je lekker vaak kunt kijken en meezingen.

Merchandise

frozen-2-prinsessenjurk-elsa-deluxe
frozen-2-prinsessenjurk-anna-deluxeNatuurlijk is er weer heel veel merchandise te krijgen van Frozen 2. Onze meiden kochten al vier knuffels en wie weet brengt de Sint ook nog wat Frozen 2 artikelen. Disney doet het natuurlijk heel slim. Want de dames hebben een nieuwe outfit en dus willen onze meiden ook een nieuwe Anna en Elsa jurk. En met de nieuwe personages, is er weer genoeg nieuws te koop.

En zoek je nog meer Frozen 2 merchandise, kijk dan bijvoorbeeld eens op bol.com.

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

 

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

2 gedachten over “Frozen 2

Geef een reactie

%d