Goede voornemens 2018: Hoe staat het ermee?

20171229_093942Eind 2017 schreef ik over mijn goede voornemens voor dit jaar. We zijn nu ruim een half jaar verder. Maar wat waren mijn voornemens en hoe staat het ermee? Even terugkijken en vooruitkijken dus.

Wat waren mij goede voornemens voor 2018:

  • afvallen en sporten: ik had niet benoemd hoe veel, maar wel dat ik meer wilde dumbbells-2465478_1920sporten en wat wilde afvallen. Inmiddels heb je in mijn blogs kunnen lezen dat ik een aantal afslankproducten getest heb, zoals Herbalife, Teatox en Tastea. Al met al probeer ik nu twee keer in de week te sporten, pak ik vaker de fiets en ben ik ongeveer 3 kilo afgevallen. Er mag best nog wel wat af, maar hier ben ik al heel tevreden mee.
  • Ik zou een cursus of opleiding willen doen. Daar ben ik eerlijk gezegd nog helemaal niet mee bezig geweest. Ik ben druk met werk en ook met deze blog, want die gaat eigenlijk super. En dat vind ik erg leuk om te doen en krijg ik energie van. Dus die cursus, die komt later wel.
  • Ook zou ik meer tijd willen vrijmaken om een goed boek te lezen. Ik hou van lezen, books-918521_1920maar het komt er gewoon vaak niet van. dat laatste is nog steeds zo. Al hoop ik nu in de zomer(vakantie) toch een boek erbij te kunnen pakken en lekker te lezen.

 

Ik had me ook voorgenomen om elke maand even stil te staan bij de voornemens, maar dat heb ik eigenlijk niet gedaan. behalve het sporten, daar ben ik wel bewust mee bezig, maar niet perse omdat het een goed voornemen was.

Als ik zo terug kijk, ben ik best tevreden. Hopelijk nog een goed boek lezen deze zomer en dan heb ik een goede score van mijn voornemens. Hoe zit dat bij jou? Had jij goede voornemens?

 

1 gedachte op “Goede voornemens 2018: Hoe staat het ermee?

Geef een reactie