Halloween Droomkoekjes

img_20181007_103444_4-e1538904956905.jpgWil je een keer echt iets lekkers en moois trakteren? En ben je daar zelf – net als ik – niet zo’n held in? Kijk dan eens bij Droomkoekjes. Ik had al vaker op Facebook Droomkoekjes voorbij zien komen. Ik vind het echt super leuk als mensen koekjes zo mooi kunnen decoreren. Je zag al de makkelijke Halloween eierkoek traktatie, maar wil je iets speciaals dan zijn deze Halloween Droomkoekjes echt geweldig!

Halloween droomkoekjesDroomkoekjes

Droomkoekjes zijn niet zomaar koekjes. Het zijn niet alleen lekkere koekjes, maar ze zijn ook nog eens heel mooi gedecoreerd. Ze worden met de hand gemaakt en zijn dus uniek. Er is daarom ook geen standaard prijs voor de koekjes.

Wat super fijn is, is dat alle koekjes  standaard individueel verpakt en geseald worden. Dit zit in de prijs inbegrepen en kan niet worden weggelaten in verband met hygiëne en houdbaarheid. De houdbaarheid na verpakken is maximaal 3 maanden. Nou dan zijn ze bij ons wel al op!

Halloween droomkoekje pompoenHalloween droomkoekjes

Met de maand oktober in het thema Halloween koos ik voor Halloween droomkoekjes. Verder spraken we niks af, zodat het een verrassing was, wat ze er van gemaakt had. Ik was vooraf wel nog even benieuwd of de koekjes wel heel aan zouden komen. Koekjes zijn toch erg breekbaar en per pakketpost verzenden is dan best een risico. Maar de koekjes kwamen goed verpakt met noppenfolie allemaal heel aan.

Halloween droomkoekjesSamen met de meiden pakten we de doos uit. Wat een leuke koekjes! Wij vonden de koekjes erg grappig en mooi. Het zijn leuke Halloween koekjes zonder eng te zijn. Dus ideaal voor de meiden.

Natuurlijk moest er ook geproefd worden! De meiden kozen voor het groene monstertje. Die was favoriet en werd als eerste geproefd. En deze monstertjes waren ook nog eens super lekker! De meiden hebben er van gesmuld en kunnen niet wachten tot ze de andere droomkoekjes mogen opeten.

Droomkoekjes voor elk thema

Wij zijn super enthousiast over Droomkoekjes. Bij Droomkoekjes kun je voor elk themalogo-1304760093 en elke gelegenheid bestellen. Dus niet alleen voor een (kinder)verjaardag, maar ook voor een geboorte, doop, huwelijk of bijvoorbeeld kerst. Neem eens een kijkje in de galerij met koekjes met voorbeelden.

Ik zou dit absoluut niet zelf kunnen maken. Wij bakken ook wel eens koekjes of cupcakes die we versieren, maar zo mooi als deze droomkoekjes lukt ons echt niet. Droomkoekjes zijn echt kwaliteit. En dan ook nog eens super lekker. Een aanrader dus.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

14 gedachten over “Halloween Droomkoekjes

  1. Wat een leuk idee om te doen. Ik wil deze herfstvakantie nog wel iets gaan bakken dus deze houdt ik in mijn achterhoofd.

  2. Wow, wat zijn die gaaf! Heb de droomkoekjes inderdaad al vaker langs zien komen. Zo ontzettend knap om zo’n mooie koekjes te maken.

  3. wauh!! echt leuke koekjes ! Maar kom zeg! met al dat decoratiemateriaal voor koek en cake, moet dit toch ook zelf te maken zijn? Gewoon op niet zelfgebakken biskwietjes??

  4. Ik doe zelf niets met Halloween, maar dit zijn wel hele gezellige koekjes. Ik vraag mij alleen af hoe ze 3 maanden houdbaar kunnen zijn? Wat zijn dan precies de ingrediënten die daarvoor zorgen? Verder ben ik zelf helaas nog geen keukenprinses dus ik kan mij heel goed voorstellen dat ik hier nog eens kom kijken, bij Droomkoekjes.

Geef een reactie