Hans en Grietje: Het meest magische pannenkoekenhuis en speelpark van Nederland

Blogsbyingrid Hans en Grietje Zeewolde

Laatst gingen wij met vrienden naar Hans & Grietje in Zeewolde. Ik had wel eens gehoord van dit pannenkoekenhuis en speelpark, maar kende het verder niet. we waren er nog nooit geweest. Maar wat was het leuk! Dus ben je een keer in de buurt of zoek je een leuk dagje uit? Denk dan eens aan Hans en Grietje in Zeewolde. Wij gaan zeker nog eens.

Speelpark Hans en Grietje

Het concept van Hans en Grietje kende ik nog niet. Je betaalt namelijk geen entree, maar reserveert een tafel. Die tafel reserveer je voor een tijdsblok van twee uur. Je mag uiteraard eerder komen of langer blijven om te spelen, maar de tafel is dan niet voor voor jou gereserveerd. In die twee uur kun je lekker borrelen en een hapje eten.

Wij waren met vier gezinnen en kinderen variërend van 3 t/m 11 jaar. De kinderen hebben zich geweldig vermaakt. Ze hebben heerlijk gespeeld. Omdat het super mooi weer was, zijn ze vooral buiten geweest en hebben ze heerlijk gespeeld bij de glijbanen, de springkussens en bij het waterpark rondom de heksenboom. De meiden hadden hun bikini aan en we hadden handdoeken mee. Ideaal. Maar ook binnen is het geweldig leuk. Via een glijbaan kun je bijvoorbeeld naar de wc (hoeft niet, je kunt ook gewoon met de trap). Maar er is ook een heksenketel, boekenkast en meerdere glijbanen naar de speelkelder vol met puzzels en spellen aan de muur. Het is een grote ontdekkingstocht.

Restaurant Hans en Grietje

Blogsbyingrid Hans en Grietje Zeewolde

Wij begonnen met een lekker broodje (Toverbrood) en Heksen Nachos vooraf. Daarna bestelden we allemaal een hoofdgerecht. De kinderen kozen bijna allemaal voor een kinderpannenkoek of een tosti. Bij elk kindergerecht zaten een paar lekkere snoepjes en een klein cadeautje. Super leuk. Ze kregen allemaal een waterpistooltje. Dat was natuurlijk dikke pret met het mooie weer. De volwassenen namen allemaal een lekkere pannenkoek. De een met kip, de ander met zalm of pulled pork. De pannenkoeken waren super lekker en goed gevuld. Bij een kindergerecht krijgen de kinderen een muntje om in te leveren bij de snoepwinkel in de grote snoeptoren.

Omdat het mooi weer was, hadden wij een tafel buiten. Maar ook binnen kun je leuk eten. Extra leuk zijn de bewegende vloeren en tafels binnen. Dat is helemaal magisch eten.

Wij hebben genoten van deze dag. Een absolute aanrader wat ons betreft. Meer informatie vind je op https://www.hansengrietjezeewolde.nl/

Geef een reactie