Heerlijke hapjes uit de hele wereld

Ben jij ook zo’n fan van kleine hapjes en tapas? Ik hou er absoluut van. Ik vind het ook altijd zo gezellig staan. In dit leuke boek vind je recepten van heerlijke hapjes uit de hele wereld. Denk daarbij aan Spaanse tapas, maar ook Libanese mezze en Japanse hapjes. in dit boek vind je genoeg inspiratie voor een lekker en gezellig avondje met lekkere hapjes.

Heerlijke hapjes uit de hele wereld

Wil je samen met je familie of vrienden gezellig aan tafel of op de bank zitten zonder al te veel voorbereidingswerk in de keuken? En toch iedereen verassen met je kookkunst en lekkere gerechtjes op tafel zetten? Dan is dit boek met heerlijke hapjes uit de hele wereld een aanrader. Wat dacht je van Spaanse tapas, Japanse izakaya-hapjes, Russische zakoeski, Griekse en Libanese mezze, Italiaanse antipasti, Scandinavische, Marokkaanse en Zuid-Amerikaanse aperitiefhapjes. Met meer dan 50 recepten in dit boek is er zoveel keuze en zit er vast iets bij wat jou lekker lijkt.

Op elke pagina staat een duidelijk recept. Naast de bereidingstijd en de ingrediënten staat bij elk recept een mooie foto van het gerecht. Daar krijg je al trek van! Het zijn allemaal lekkere, kleine gerechtjes. Het ene gerecht is makkelijker en sneller te bereiden dan het andere. Dus kies vooral wat je lekker vindt en wat bij je past.

Ik heb al een paar lekkere gerechtjes uitgekozen die ik eens wil maken, bijvoorbeeld met kerst of een gezellige avond met vrienden. Bijvoorbeeld de Italiaanse bonensalade met ham in een glaasje en Russische krielaardappeltjes met zalm

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit leuke boek van uitgeverij Deltas kost € 19,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044760958).

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie