Me time – Shoppen voor jezelf

Als moeder herken je het misschien wel. Je bent dol op shoppen, maar shopt tegenwoordig meer of alleen maar voor de kids in plaats van (ook) voor jezelf. Ik betrap mezelf daar in ieder geval wel op. En ook al krijgen de meiden tegenwoordig een eigen smaak en kan ik niet meer zomaar van alles voor ze meenemen of online bestellen, toch shop ik nog steeds meer en vaker voor hen dan voor mezelf. Tijd om daar eens verandering in te brengen.

Online shoppen

Zelf ben ik groot fan van online shoppen. Lekker vanachter je laptop of op je smartphone kleding bestellen. Maar soms shop ik ook bij ons in het dorp, want de lokale ondernemer gunnen we natuurlijk ook zijn omzet. Zo kocht ik laatst nog spontaan een leuke groene trui voor mezelf voor de winter. Maar online shoppen vind ik lekker relaxt. Vanuit huis shoppen, meestal binnen een paar dagen in huis en dan op je gemak thuis passen. Ideaal wat mij betreft.

Jezelf verwennen

Hoe makkelijk en vaak ik voor de kids shop, zo vaak vergeet ik mezelf. Misschien komt dat ook omdat ik online, in mijn mail en op social media zoveel voor de meiden voorbij zie komen. Of misschien kijk ik daar gewoon meer naar dan voor mezelf. En de kinderen blijven maar groeien, dus die hebben vaker wat nieuws nodig. Maar soms moet je toch echt even tijd voor jezelf nemen en jezelf verwennen. En dan bedoel ik nu even niet dat je een lekker bad moet nemen, even lekker op de bank moet gaan zitten met een tijdschrift en een kopje thee of met vriendinnen naar de sauna gaat. Nee, ik bedoel even lekker voor jezelf shoppen. En even helemaal los gaan.

Shoppen voor jezelf

Dat heb ik dus ook gedaan. Eerst ging ik op zoek naar nieuwe kleding. Ik kocht een paar heerlijke broeken en lekkere truien voor de winter. Naast een basis zwarte broek, kocht ik ook kleding in kobalt, oud roze en groen en een paar mooie blouses. Ook een beetje kleur in mijn kledingkast deze winter. Een leuke webshop die ik ontdekte tijdens het online shoppen is LASCANA.

Daarnaast vond ik het tijd voor nieuwe lingerie. Dat was toch al weer een tijdje geleden dat ik een nieuw setje had gekocht. Ik kocht een mooi, zwart, kanten setje en wilde eigenlijk ook eens een andere kleur. Meestal draag ik zwart en in de zomer ook wit. Misschien wel een beetje saai? Dus koos ik deze keer voor een mooi, warm rood setje. Dat vind ik wel bij deze tijd van het jaar passen. En daar voel je je direct weer mooier en sexy in.

Niet zo sexy maar wel heerlijk voor ’s avonds lekker op de bank, is een lekker huispak. En ook die hebben ze bij LASCANA. Ik hou er van. Zeker in de herfst en in de winter lekker op de bank in comfortabele kleding. Netflix aan, kopje thee erbij en lekker samen genieten. Ook dat is tijd voor jezelf en jezelf verwennen.

Heb jij je wintergarderobe al compleet?

2 gedachten over “Me time – Shoppen voor jezelf

  1. Ik ben 32 jaar eigenaar geweest van een kinderkledingwinkel in Amsterdam. En precies dat wat je zegt, hoorden we heel vaak. “Ik shop tegenwoordig alleen nog maar voor de kinderen”. Het is natuurlijk ook leuk om ze gezellig aan te kleden, maar inderdaad moet je jezelf niet uit het oog verliezen.

Geef een reactie