Herfst traktatie: Eikels

Is je kind in de herfst jarig en ben je op zoek naar een leuke traktatie die past bij het seizoen? Dan zijn deze eikels een leuke en makkelijke traktatie.

IMG_20180913_083658_9Wat heb je nodig voor herfst eikels?

  • chocozoenen (ik blijf ze negerzoenen noemen al heten ze in de winkel gewoon zoenen)
  • Mini stroopwafels
  • Prikkertjes
  • Een mooi bord of mooie schaal om de eikels op te leggen
  • Herfstdecoratie

Hoe maak je herfst eikels?

Je neemt een prikkertje en prikt deze voorzichtig door een mini stroopwafeltje. Wanneer het prikkertje er ongeveer 1 cm doorheen is, prik je de negerzoen eraan en klaar is de eikel! Dit is super makkelijk en je bent lekker snel klaar. Zeker wanneer je ze voor de hele klas mag maken, is het fijn dat je snel klaar bent (tenminste dat vind ik).

Ik heb een hapjesschaal genomen en hier decoratie herfstblaadjes van de Action opgelegd en aan de zijkant een herfst takje met een zonnebloem. Aan de andere kant heb ik een decoratie egeltje neergezet. Door de herfstkleuren van de decoratie samen met de eikels heb je zo een mooie en makkelijke herfst traktatie. En de meeste kinderen lusten wel negerzoenen en stroopwafels dus dat wordt gegarandeerd smullen!

Meer traktatie ideeën vind je onder de categorie traktaties

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400pinterest2

16 gedachten over “Herfst traktatie: Eikels

  1. Ik vind ze zo leuk en wilde dit dus ook voor de jongste maken, van de week, maar hij wilt cupcakes, jammer, want ik vind dit dus gaaf, maar heb er niks meer over te zeggen hihi.

Geef een reactie