LOVY sieraden

lovy (1).png

Zoals je al eerder kon lezen, ben ik dol op sieraden. Uiteraard voor mezelf, maar ook voor de meiden. Ik vind het leuk wanneer ze mooie en echte sieraden om hebben. Op de site van LOVY kwam ik deze vrolijke moeder en dochter armbandjes tegen.

20180921_194546

Zelf hou ik van verschillende soorten sieraden. Ik hou van zilver en rosé gouden sieraden, maar daarnaast ook wel van sieraden met kleurtjes. Bij LOVY is keus genoeg. Met de meiden zocht ik een mooi armbandje uit. Omdat Anne niet van roze houdt en Emma wel, was dat wel even een dingetje. Maar we wilden wel een fleurig armbandje, dus niet met alleen zilver of zilver met wit/zwart. Uiteindelijk werd het toch een armbandje met roze. Ik had verwacht dat Anne voor de mintgroene variant zou gaan, maar daar zaten lichtroze steentjes bij en die vond ze niet mooi.

Zelf vond ik dit ook een mooi armbandje. Fleurig maar subtiel. Het armbandje heeft roze bloedkoraal edelsteentjes, glanzende zoetwaterparels en fonkelende kristallen. Alle onderdelen zijn gemaakt van echt zilver, dus het zijn echt kwaliteitsarmbandjes. De meiden vonden ze super mooi. En het blijft leuk om alle drie eenzelfde armbandje te hebben.

Wat fijn is, is dat de sieraden op maat gemaakt worden. Na het opmeten van onze polsen kregen we dus ook echt een sieraad dat perfect past. Kijk ook vooral eens verder op de site va LOVY voor meer leuke sieraden voor moeder en dochter. Ze heeft ook een collectie zilveren sieraden. Mooie mama sieraden met (naam)bedels en geboortestenen. Leuk om te krijgen of cadeau te geven.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

13 gedachten over “LOVY sieraden

  1. Ik vind het er altijd zo leuk uitzien als meiden sieraden dragen. Doet mij echt denken aan mijn kindertijd en mijn nog altijd groeiende liefde voor sieraden. Dat is toen echt begonnen ☺️

  2. Pingback: Halloween bloghop 2018 | Blogsbyingrid

  3. Pingback: Sinterklaas Bloghop 2018 | Blogsbyingrid

  4. Pingback: Kerst Bloghop 2018 | Blogsbyingrid

  5. Pingback: Nieuwjaarsbloghop 2019 | Blogsbyingrid

Geef een reactie