Hero on socks

IMG_20181202_105935_2

We kennen allemaal de grote (inter)nationale goede doelen wel. Maar daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer goede doelen, soms regionaal, soms opgezet vanuit een bepaalde situatie zoals een ziek kind of dierenleed. En die goede doelen kennen we zeker niet allemaal. In deze blog staat Hero-on-Socks centraal.

 

 

Hero-on-Socks

Hero-on-Socks is een sociale onderneming die als doel heeft meer bewustwording te genereren voor de problemen die zich vandaag de dag afspelen in de wereld en voor organisaties welke zich dagelijks met deze problemen bezig houden. De website van Hero-on-Socks is in 2018 gelanceerd op 14 november op “Wereld Diabetes dag”. Hero-on-socks wil meer impact generen door bewustmaking (en genezing) van Diabetes Type 1 bij kinderen en jongeren. Hero-on-socks richt zich op de sokkenliefhebber met een groot hart waarbij kwaliteit, duurzaamheid, unieke designs en een eerlijke prijs voor op staan.

Can Socks Change The World?

IMG_20181202_110118_9

Hero-on-socks voor groot en klein

Het concept is eigenlijk heel simpel. Iedereen draagt sokken, toch? En als ieder paar verkochte sokken een positieve impact genereert, kunnen sokken dan de wereld verbeteren? Hero-on-socks gelooft van wel! Want met elk paar verkochte sokken help je iemand ergens op de wereld. Dus bij elk paar sokken dat je draagt, word jij een echte Held-op-Sokken en verbeter je de wereld. Simpel toch?

De sokken

Hero-on-Socks staat voor kwaliteit. De sokken worden gemaakt in Italië door een echt familiebedrijf uit de Brescia regio, waar wordt gewerkt met de beste organische katoensoorten. Dus niet alleen steun je met het dragen van deze sokken een goed doel en draag je bij aan het verbeteren van de wereld, maar je hebt ook nog eens heerlijke sokken aan je voeten.

Word jij ook een held op sokken?

logoWil jij ook dit goede doel steunen? De sokken zijn te bestellen in verschillende maten (van maat 32 tot maat 46). Wordt ook een held op sokken en bestel deze vrolijke sokken op Hero-on-Socks.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

 

 

13 gedachten over “Hero on socks

  1. Goed dat er aandacht voor is en zoals je schrijft draagt iedereen inderdaad sokken! Ik houd enorm veel van sokken dus ik vind het leuk dat er op zo’n manier aandacht voor wordt gevraagd.

  2. Goed bezig Ingrid, leuk dat je hier een verhaal over maakt en het onder de aandacht brengt. Ik ben ook druk bezig met een platform bieden voor mensen die iets vrijwilligs doen voor een ander in Brazilië. Als we allemaal een beetje aandacht hieraan schenken maken we samen de wereld een beetje beter! Hoop dat de sokken veel geld voor onderzoek binnen halen!

  3. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Strijd mee tegen Alzheimer met Alzheimer SocksBlogsbyingrid

Geef een reactie