Kerst Bloghop 2018

kerst bloghopDe Sint is weer naar Spanje en dus gaan we op naar Kerstmis! Vandaag gaat dan ook de Kerst Bloghop 2018 van start. Samen met 12 andere bloggers zetten we jullie lezers extra in het zonnetje en kun je overal kans maken op mooie prijzen.

Ben je hier voor het eerst?

Welkom op Blogsbyingrid! Misschien heb je al eens eerder een kijkje genomen op mijn blog, maar misschien is dit je eerste keer. Mijn naam is Ingrid, ik ben 38 jaar woon samen met mijn man en onze twee meiden van 6 en 8 jaar. Blogsbyingrid is een persoonlijke blog waarbij ik je graag meeneem in ons dagelijks leven. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere kidsfashion, kinderboeken, beauty en lifestyle, traktaties en vakantietips of dagjes uit.

Hierbij een aantal voorbeelden van mijn blogs:

Dank je wel…

logo-2Als je mee hopt van blog naar blog dan ben je hier via Tot aan de maan en terug terecht gekomen. Deze blog door Tineke is ook een persoonlijke blog. Tineke woont samen met haar vriend en kinderen en haar blog staat in het teken van het moederschap en genieten van alle mooie dingen in het leven. Ze is dol op (budget)shoppen, jurkjes, interieurspullen, weekendjes weg en hun katten. Heb jij al meegedaan bij haar?

Winnen!

Bij Blogsbyingrid kun je een leuk verwen pakket winnen ter waarde van bijna 30 euro. In het pakket zitten de volgende artikelen:

 • Super hip enveloppe tasje met panterprint van Salon Stella, tevens als schoudertas te gebruikenIMG_20181201_125840_5
 • NIVEA Comforting Micellar Shampoo
 • NIVEA Q10 Power anti-rimpel dagcrème

Wat moet je doen?

 • Deze win actie is gesloten, de winnaar staat op mijn  facebookpagina

En op dit moment is er nog een winactie op Blogsbyingrid. Namelijk de winactie waarbij je kans maakt op shoptegoed voor sieraden van Art by Daan. Dus maak twee keer kans op leuke prijzen!

Door naar…

boston_skyline_panorama3Zoals het hoort bij een bloghop, stuur ik je ook weer door naar de volgende blog, namelijk Boston Baby. Begonnen als blog om de thuisblijvers over hun Amerikaanse avonturen te vertellen. Maar inmiddels uitgegroeid tot een persoonlijke blog, met mijmeringen, recepten, gezin en meer. Neem een kijkje, doe mee aan deze bloghop en maak kans op mooie prijzen!

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

32 gedachten over “Kerst Bloghop 2018

 1. Pingback: Kerst Bloghop 2018 – Boston, baby!

 2. Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn mama… een die-hard niveau fan en dus een geweldig extraatje onder de boom!

 3. Heerlijk iets voor de mama 😊
  Anti rimpel crème kan ik wel gebruiken met mijn 2 draakjes 😉
  Het hele pakket ziet er leuk uit… ❤️❤️❤️

 4. Wat een leuke actie .🎉🎉 Als moeder zijnde gaat als snel al je tijd, aandacht en energie op aan je gezin. Superr dat Ik met dit pakket ook mezelf eens lekker kan verwennen 😍😍 Want dat is afentoe gewoon echt nodig ❤

 5. Leuk weer zo’n Kerst Bloghop.
  Doe ieder jaar gezellig mee.
  Fijn zo’n Nivea pakketje, leuk om te winnen.
  Ik heb alleen geen instagram en facebook, heb alleen bloglovin geliked en geloved.
  Hoop dat dat ook mag en mag ik meedoen.
  Nu hop ik weer verder.

 6. Heeeeeel gaaf dit pakketje. Ik doe erg graag mee om in style te wandelen straks. Ook heb je tijdens de zwangerschap de nodige zorg nodig voor je huid die aan het veranderen is. Top actie

 7. wat een creativiteit weer. Dit lijkt wel een beetje op een kroegentocht 🙂 Ik pas voor de prijs, maar wens iedereen succes met het winnen van de prijs!

 8. een kroegentocht !! dat is een vergelijking waar ik blij van word ! ik was niet aan het hoppen, ik volgde gezellig een faceboek treintje. Natuurlijk wens ik alle deelnemers veel succes

 9. Wat een leuke prijs. Met sint, kerst, een jarig kind dan blijft er tijdens de versterken weinig over voor mezelf. Dit zou dus een heerlijk cadeautje zijn.

 10. Leuk om je blog te leren kenen ik kom zeker vaker terug deze winactie sla ik graag over maar heel leuk ga je zeker volgen op Ig gr Jacqueline op Ig jamila_umm_zeineb

 11. Zo’n leuk pakket! 🙂 Ik doe graag mee! En ik heb alles gedaan wat je vroeg 🙂 Ik ga bovendien nog eventjes op je blog rondsnuisteren. Het is de eerste keer dat ik hier kom.

 12. Hoi hoi,
  Wat een verwennerij die Nivea producten en dat tasje echt zo #GEWELDIG gaaf! Ik doe dan ook heel erg graag mee! Ik ga duimen!

  Groetjes Claudia!

Geef een reactie