Hersenkrakers voor (toekomstige) slimmeriken

hersenkrakers

Zelf ben ik dol op puzzels, raadsels en echte hersenkrakers.  En ik zou het leuk vinden als onze meiden daar ook lol aan hebben. In deze blog weer een leuk boek vol hersenkrakers speciaal voor kinderen. Dit boek van uitgeverij Deltas is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of zeven. Ideaal voor een rustig momentje thuis, in de vakantie of bij slecht weer.

Hersenkrakers voor (toekomstige) slimmeriken

Hersenkrakers is een boek met ongeveer 75 pagina’s vol leuke puzzels en raadsels voor kinderen. Uiteraard zijn ook de oplossingen opgenomen achterin het boek. Het boek is geheel in zwart wit. Er staan veel verschillende puzzels in, denk aan doolhof, sudoku, raadsels, getallen rijtjes, vormen puzzels en meer. De puzzels worden steeds moeilijker. hoe verder in het boek, hoe meer de hersens zullen kraken.

Het boek is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar. Maar ook voor wat oudere kinderen is het een super leuk puzzel boek. Bij ons vinden beide meiden (nu zeven en negen jaar) het een leuk boek.

Waar te koop?

Dit boek van uitgeverij Deltas kost € 9,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789044756562.

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

 

Geef een reactie