Het complete koolhydraatarme kookboek

Koolhydraatarm eten. Je hoort het steeds meer. En dan vooral van mensen die willen afvallen en dat een keto of koolhydraatarm dieet volgen. Dit boek kan daar absoluut bij helpen. Niet alleen wanneer je gewicht wilt verliezen maar ook wanneer je een gezonde levensstijl wilt aannemen. Ik was wel benieuwd naar dit kookboek vol koolhydraatarme recepten.

Het complete koolhydraatarme kookboek

Het complete koolhydraatarme kookboek

Ook ik ben zo iemand die wel een aantal kilo’s kwijt wil, maar soms gewoon niet zo goed weet hoe. Ik hou van lekker eten, af en toe uiteten of iets bestellen en ik ben (helaas) goed in ’s avonds snaaien op de bank. Daar is zeker winst te behalen. Maar ik ben een echte boterham liefhebber bij het ontbijt en de lunch en wil ’s avonds ook graag met de pot mee eten en dan ook nog wat lekkers voor de rest van het gezin op tafel zetten. Vandaar dat ik erg benieuwd was naar de recepten in dit koolhydraatarme kookboek met recepten voor het ontbijt, lunch en diner.

Het complete koolhydraatarme kookboek met ruim 90 recepten

Het mooie aan dit boek vind ik dat het geen echt dieet boek is. Het boek begint wel met een uitgebreide inleiding over keto en koolhydraatarm eten en gewichtsverlies. Maar het laat ook zien dat je veel kunt variëren en flexibel kunt zijn, maar wel bewust. Na de uitgebreide inleiding volgen de recepten. Eerst voor het ontbijt, denk daarbij onder andere aan veel eiergerechten, maar ook proteïnerijke ontbijtbowls.

Daarna volgt de lunch, het diner, maar ook bijgerechten, dressings, dips en een laatste hoofdstuk over brood, desserts en gebak. Wat mij betreft een heerlijk kookboek met leuke recepten om inspiratie op te doen om lekkere, koolhydraatarme gerechten op tafel te zetten.

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit leuke boek van uitgeverij Deltas kost € 29,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044763034).

Geef een reactie