Het grote breinbrekers & denkspelletjes boek

Spelletjes en raadsels zijn natuurlijk altijd leuk. Zelf vind ik puzzelen ook erg leuk. Soms woordzoekers of kruiswoordraadsels maar het liefst bijt ik me stuk op echte breinbrekers. Breinbrekers zijn pittige raadsels waar je niet meteen een oplossing voor weet. Maar daar gaat het ook niet om. Het plezier zit in het
brainstormen en ontdekken van het antwoord.

Toen ik dit nieuwe boek met breinbrekers en denkspelletjes van uitgeverij Deltas zag, wist ik dan ook: Die moeten we hebben!

Het grote breinbrekers & denkspelletjes boek

Dit boek staat boordevol breinbrekers en denkspelletjes waarmee je je uren kunt vermaken. Dit leuke boek heeft meer dan 200 pagina’s met leuke en afwisselende breinbrekers. En achterin staan natuurlijk de bijbehorende oplossingen. In dit boek staan concentratie- en geheugenspelletjes, logische raadsels, breinbrekers met getallen en meer. Je vindt in dit boek gevarieerde uitdagingen met een verschillende moeilijkheidsgraad. Voor jezelf of met het hele gezin: puzzelpret gegarandeerd!

Het grote breinbrekers en denkspelletjes boek

Ik merk dat onze meiden dit soort puzzels steeds leuker gaan vinden. Zelfs als ze in bad gaan, ligt er een puzzelboekje met bijvoorbeeld sudoku’s. Van wie zouden ze het hebben? Ik denk dat dit boek ook een mooi plekje in de badkamer krijgt. Maar het boek is ook leuk voor de vakantie of een regenachtige middag thuis. En met zoveel variatie in soort breinbreker en moeilijkheidsgraad dat er altijd wel een breinbreker tussen zit waar je je hersens op wilt pijnigen.

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit leuke boek van uitgeverij Deltas kost € 18,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044764291).

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie