Het knotsgekke moppenboek voor kinderen

Naast gewone leesboeken vinden kinderen het ook vaak leuk om iets leuks en luchtigs te lezen. Een moppenboek valt dan meestal ook wel in de smaak. Dit kleine moppenboekje van uitgeverij Deltas is ideaal voor mee op vakantie, in de auto, in het vliegtuig of wanneer je kind zich even verveelt.

Het knotsgekke moppenboek voor kinderen

Dit leuke boekje heeft een handig klein formaat, ongeveer 10x15cm. Het moppenboekje heeft bijna 100 pagina’s met de allerleukste en grappigste moppen. De moppen zijn lekker kort en leuk om zelf te lezen of aan een ander te vertellen. Het boekje is in zwart wit en op elke pagina staan meerdere leuke mopjes. Af en toe staat er ook een leuke illustratie bij.

Het knotsgekke moppenboek voor kinderen

Wat ons betreft echt een leuk boekje voor de vakantie. Handig achterin de auto of in het vliegtuig. Maar ook leuk als het ene keer regent of tijdens een relax momentje aan het zwembad. Je wordt er direct weer vrolijk van.

Lees ook: Lezen en leren: De wereld van de dinosaurussen

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit leuke boekje van uitgeverij Deltas kost € 4,50 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bol.com (ISBN: 9789044761450).

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie