Het wordt herfst; tijd voor een nieuw overhemd

Deze keer weer iets leuks voor de mannen. De herfst komt er aan. De tijd van shirts en polo’s is voorbij en het wordt weer tijd voor lange mouwen. Wat is er dan leuker dan een mooi nieuw overhemd? Ik hou wel van een leuk printje, zo lang het niet te druk is. En ook mijn man houdt wel van een leuk motiefje in plaats van het standaard streepje of stipje. Hij kreeg een mooi overhemd van OLYMP, verkrijgbaar bij Hemd voor hem.

Een mooi overhemd

Ik hou wel van een mooi overhemd voor een man. Zeker een beetje casual overhemd met een leuke print. Wel moet de kwaliteit en de pasvorm goed zijn. Want een overhemd is pas mooi als het ook mooi zit. De mouwen moeten niet te lang of te kort zijn. En ook de lengte van het overhemd zelf moet goed zijn. Daarnaast hou ik wel van slim fit modellen, die mooi aansluiten maar niet te strak zijn. En als het ook nog een mooie kwaliteit stof is die makkelijk te strijken is, ben ik helemaal blij.

We ontvingen dit mooie overhemd met lange mouwen van OLYMP (€ 79,95). Het overhemd is donkerblauw met een mini gebloemd dessin en heeft een strak getailleerde uitvoering. Door de toevoeging van stretch aan het katoenen hemd draagt het heerlijk comfortabel en rekt het mee waar nodig. Ideaal voor een mooie maar ook prettige pasvorm. Het materiaal hoeft slechts licht gestreken te worden om kreukloos te zijn. En dat vind ik nou fijn, want ik ben toch diegene die meestal de was strijkt bij ons in huis.

Hemd voor hem

Hemd voor hem is een webwinkel voor mannen. Je vindt er niet alleen overhemden, maar ook bijvoorbeeld truien, ondergoed, accessoires en natuurlijk T-shirts. Het is een mooie, overzichtelijke site met een ruim assortiment. Maar er is ook een assortiment voor dames met blouses, ondergoed, sokken, nacht- en loungemode. Leuk om eens een kijkje te nemen.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie