Hip in de regen – Zadelhoes

20180627_160745Ken je dat? Je fiets staat buiten en het heeft geregend. Je zadel is helemaal nat. Je hebt verder niks bij je. Dus loop je straks met een natte broek. Geen gezicht. Daar heeft Hip in de regen iets op gevonden met haar leuke en hippe zadelhoesjes.

Vroeger, toen ik nog op school zat, nam ik vaak een plastic zak mee. Die propte ik dan onder het zadel. En als het geregend had, deed ik die zak over mijn zadel. Dit had wel een paar nadelen. Soms was de zak weg. Of de zak was ook nat. Of er zaten een of meerdere gaten in zodat je alsnog een natte broek kreeg. Maar het meest vervelende was wanneer de zak afgaf. Dan had je een leuke gekleurde plastic zak. Maar wanneer je die om je natte zadel deed, dan gaf die af. En dan was je zadel gekleurd of in het ergere geval: je broek. Niet echt aan te raden dus. En dan is het tegenwoordig ook nog eens zo dat je niet zomaar een plastic zakje mee krijgt, maar dat je er voor moet betalen.

zadelDus wat een uitkomst is dan de zadelhoes. Ik ontving de zadelhoes tropical flower. Een leuke vrolijke hoes met tropische print. Ideaal voor de zomer. De vorm van de hoes is perfect. Hij past precies om mijn zadel. Uiteraard heeft Hip in de Regen nog veel meer leuke printjes, maar ik vond deze het leukst. Er zit ook een handige lus aan zodat je de zadelhoes om de zadelstang kunt knopen. Zo nemen ze je zadelhoes niet zomaar mee, anti diefstal dus.

 

En naast deze leuke zadelhoesjes hebben ze ook nog andere dingen om er voor te zorgen dat je droog blijft op de fiets tijdens een regenbui. Wat dacht je van de leuke lange regenjassen?

Een echte aanrader dus voor wanneer je vrolijk en hip door de regen wil gaan.

Lange_regenjas_-2

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

 

9 gedachten over “Hip in de regen – Zadelhoes

  1. Wat een leuk hoesje! En wat zijn ze handig he 😀 Heb er ook een. Zit standaard in de tas in het geval van regen. Ook ideaal wanneer de zon op de fiets heeft gestaan. Dan is het net wat minder heet aan de kont met zo een hoes!

Geef een reactie