Winactie: Oot Granola

oot granolaMeestal neem ik gewoon twee boterhammen ’s ochtends als een ontbijt. En als ik echt haast heb, sla ik het ontbijt over, breng eerst de kinderen naar school en eet pas wat op mijn werk. Tijd voor verandering. Van Oot ontving ik een proefpakketje Oot Granola: Vier verschillende smaken om uit te proberen. En ook jij kan kans maken op een proefpakketje!

Oot Granola

De meeste ontbijtgranen en muesli of cruesli die ik ken, bevat veel calorieën en/of suikers. Ik vind het wel lekker, maar ben er daarom toch niet zo’n fan om. Oot Granola is 100% puur natuur, tjokvol noten, pitten & zaden, voor een goede start van je dag. Alle granola is biologisch & glutenvrij. De granola bevat altijd minstens 30% noten, pitten & zaden, minstens 11% eiwitten en 5% vezels en minder dan 10% natuurlijke suikers. Dat klinkt goed en gezond, maar is het ook lekker?

CRUNCHY NUTS

20180621_073754Ik ontving een proefpakketje met vier smaken om te testen.  De eerste smaak die ik testte was Crunchy Nuts. Een klassieke granola maar dan vol noten (hazelnoten, cashewnoten en pecannoten). Met daaraan toegevoegd pompoen- en zonnebloempitten, kaneel en vanille . Ik nam een kommetje magere yoghurt met de granola en wat blauwe bessen. Het smaakte heerlijk. Een lekker en verantwoord ontbijt. En een ontbijt waar ik vol van zat. Ik had tot de lunch geen trek.

 

CHIA SPICE

De tweede smaak die ik testte was Chia Spice. Deze granola is suikerarm en krijgt zijn 20180623_090617bijzondere smaak door cashewnoten, zonnebloem- en pompoenpitten, geraspte kokos, kaneel, kardemom en vanille. Om toch een beetje een zoete smaak te krijgen nam ik een kommetje magere yoghurt met de granola en voegde daar verse aardbeien en blauwe bessen aan toe. Ook deze granola was erg lekker. Het ziet er lekker en gezond uit en dat is het ook.

 

 

CACAO BOEKWEIT

20180624_095034De derde smaak was de Cacao Boekweit die omschreven wordt als  het ontbijt voor gezonde chocoladefans. Nu ben ik een enorme chocolade fan. Ik hou van chocolade. Milka koekjes en M&M’s zijn mijn favoriet en ik lust graag pure hagelslag op mijn brood. Ik was dan ook benieuwd naar deze granola met gepofte boekweit, geroosterde volkoren havervlokken,  een flinke schep cacao, kokosvlokken en geschaafde amandelen .Ook deze granola at ik met magere yoghurt. Ik was niet super enthousiast. Ondanks dat ik van chocolade hou, zou ik deze combi niet zo snel weer kiezen. Dan ga ik toch voor de combinatie met vers fruit.

PALEO MIX

20180625_121518De laatste smaak die ik testte, is de Paleo Mix. Deze mix is lekker kruidig en koolhydraatarm. Deze mix bevat geen granen. De basis is van zonnebloempitten, pompoenpitten en extra grote witte amandelen gebakken met wat kokos, citroengras en gember.Ook deze granola at ik met magere yoghurt. Omdat ik niet veel tijd had, heb ik geen vers fruit toegevoegd. Maar ook deze granola was heerlijk.

WIN ACTIE

Ik vond de granola erg lekker. Samen met magere yoghurt en vers fruit is het een lekker, gezond en makkelijk ontbijt. Lijkt het jou nou ook wat om deze lekkere granola eens uit te proberen? Dan heb je geluk! Want ik mag een proefpakketje Oot Granola weggeven! Wat moet je doen?

 • Volg Blogsbyingrid op Facebook en/of Instagram.
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook en/of Instagram.
 • Laat in een reactie weten dat je meedoet, zodat ik contact met je op kan nemen wanneer je gewonnen hebt (dit mag een reactie zijn op Facebook, Instagram of onder deze blog).
 • Ik vind het leuk als je Oot ook volgt op Facebook en/of Instagram
 • en delen van mijn Facebook post of het taggen van vrienden vind ik te gek!

Hanneke Kortekaas je hebt gewonnen! Stuur je ons je adresgegevens? Dan komt het proefpakketje naar je toe!

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

14 gedachten over “Winactie: Oot Granola

 1. Wat een superactie, beide geliked , gevolgd op fb en insta, ppst op fb gedeeld en commented! Nu maar duimen met mn bakje yoghurt voor me.

 2. Ik hou echt van granola.
  Ik zou dan ook graag een keer verse granola proberen.
  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) en Instagram (liekevv24) en heb het bericht geliked.

Geef een reactie