Hippe naamstickers van Goedgemerkt

Blogsbyingrid - Goedgemerkt naamstickers

Toen onze meiden klein waren, gebruikte ik al de naamstickers van Goedgemerkt. Zo plakte ik de stickers op hun flesjes en voeding die meegingen naar de kinderopvang. Toen ze naar school gingen, plakte ik de naamstickers op hun broodtrommel, (melk)bekers en bakjes voor hun tussendoortje. Zo wisten we altijd welke spullen van onze meiden waren. Zeker omdat sommige meiden in de klas dezelfde broodtrommels en bekers hadden.

Inmiddels zijn de meiden al wat groter en zitten ze in groep 6 en 7. Nog steeds gebruiken we de naamstickers van Goedgemerkt. Maar ze willen niet meer de kinderachtige stickers, zoals zij dat zeggen. Dus hoe leuk is het dat Goedgemerkt nu ook design naamstickers heeft?! Ideaal voor wat oudere kinderen. En ik vind ze zelf stiekem ook erg leuk!

Design naamstickers

De naamstickers die de meiden vroeger hadden, waren vaak roze met een leuk figuurtje erbij. Een mooi bloemetje, een vlinder of een eenhoorn. Maar inmiddels vinden ze dat niet meer leuk. Zeker Anne is klaar met roze. Maar toch zijn naamstickers nog erg handig. Samen keken we op de site van Goedgemerkt of er ook leuke naamstickers voor oudere kinderen waren. En de meiden vonden een paar mooie, hippe naamstickers. Emma koos voor de design naamstickers met een panterprintje. Anne koos voor de naamstickers met een witte achtergrond met een eenvoudig design van onder andere stipjes of hartjes.

De meiden hebben de naamstickers al goed gebruikt. Emma plakte een naamsticker op haar Dopper. Anne plakte een naamsticker op haar leesboek van thuis dat ze mee naar school nam en op haar drinkbekers en jas.

Op de website van Goedgemerkt heb je heel veel keuze in naamstickers. Verschillende formaten, vormen en zelfs glitterstickers. Ik vind het leuk dat er ook voor oudere kinderen wat hippere naamstickers zijn. Ze kunnen kiezen uit verschillende designs en lettertypes. Wij blijven ze handig vinden deze naamstickers!

Waarvoor gebruik jij naamstickers?

Dit is een gesponsorde blog. Ik ontving samples. Voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie