Hoera Verjaardagsquiz

Wanneer je ouder wordt, ga je leeftijd mijlpalen vieren. Vaak begint het bij 25 (halve abraham of sarah) en daarna volgen de 30, 40, 50 enzovoort. Het is dan altijd leuk om een een origineel cadeau te vinden en te geven. Uitgeverij Deltas heeft nu de Hoera Verjaardagsquiz. Vier je verjaardag met een reis door de tijd naar je jeugdjaren. Dat is pas leuk!

Hoera Verjaardagsquiz

Ken jij iemand die binnenkort 40, 50 of 60 jaar wordt? Met dit doosje boordevol leuke quizvragen duikt het feestvarken terug in het verleden. Keer terug naar onvergetelijke gebeurtenissen uit de geschiedenis en de popcultuur met dit leuke doosje boordevol leuke quizvragen. Stel je geheugen op de proef en dompel jezelf onder in een flinke dosis nostalgie. Aangezien veel van onze vrienden nog 40 moeten worden, kozen wij voor Hoera 40 jaar Verjaardagsquiz. Weet jij nog welk Spaans zangduo de ‘Macarena’ zong? En hoe heet de aap van Ross in ‘Friends’ ook alweer? Met dit cadeau reis je samen met de jarige terug in de tijd!

Hoera 40 Verjaardagsquiz

Het doosje is 13×10 cm en alle kaarten zijn in vrolijke kleuren. Het is zo leuk om de quiz vragen te lezen en te beantwoorden. Met deze verjaardagsquiz haal je echt herinneringen op aan bijvoorbeeld liedjes en films uit je jeugd. Nostalgie op en top. In het doosje vind je 50 verrassende, uitdagende en grappige vragen. Een leuke cadeau tip voor jarigen die een mijlpaal vieren.

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit leuke cadeautje van uitgeverij Deltas kost € 12,50 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN 40 jaar: 9789044761306).

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie