Nieuwe sneakers voor de lente!

Blogsbyingrid | Omoda | Michael Kors Sneakers

Heb jij dat ook? Wanneer de zon eindelijk weer schijnt en het lekker weer is, krijg ik spontaan shop kriebels. Dan wil ik een leuke, nieuwe garderobe met vrolijke en frisse kleuren voor het voorjaar. En een nieuwe garderobe is niet compleet zonder nieuwe schoenen. Voor de lente zocht ik een paar mooie, comfortabele sneakers uit bij Omoda.

Rosé kleurige sneakers

Blogsbyingrid | Omoda | Michael Kors Sneakers

Ik draag graag sneakers, zeker in de lente en de zomer. Lekker comfortabel. Ik heb altijd de standaard zwarte en witte sneakers en daarnaast hou ik van een paar sneakers in een andere kleur. Zo heb ik sneakers in fel blauw met roze, Maar nu koos ik voor rosé kleurige sneakers. Zo gaaf. Met sieraden kies ik altijd voor zilver of rosé goud en nu dus ook rosé kleurige sneakers.

Blogsbyingrid | Omoda | Michael Kors Sneakers

Bij Omoda hebben ze super veel keus. En dus ging ik op zoek naar een paar toffe sneakers voor het voorjaar. Toen ik deze sneakers van Michael Kors zag, was ik direct verliefd. Niet alleen de kleur is geweldig, maar ook de details. De buitenkant heeft een mooie combinatie van glanzend metallic rosé leer en textiel. Op de neus en zijkant zit strak geweven textiel en een tong is van sportief mesh.

Op de zoolrand, de hiel en langs de enkel staan all over merkopdrukken. Ze vallen op, maar zijn niet overdreven aanwezig doordat alles in dezelfde kleur is. Opvallende details zijn daarnaast de rubberen Michael Kors emblemen op de tong en zijkant en het witte merklabel op de zijkant. De voering is gemaakt van zacht canvas textiel met een uitneembaar voetbed. Dat is voor mij ideaal omdat ik steunzolen heb en die passen er dus prima in.

Deze rosé kleurige sneakers van Michael Kors (€ 184,95) zijn ideaal te combineren want ze staan eigenlijk overal bij. Ik ben er echt superblij. Ze zitten lekker en vallen goed op maat. Ze zijn leer met canvas, mijn steunzolen kunnen erin en ze geven goede steun. Ik loop er heerlijk op en heb ze deze zonnige dagen al een paar keer aan gehad.

Geef een reactie