Je interieur veranderen met posters van Gallerix

Blogsbyingrid Gallerix Poster

Ken je dat gevoel? Dat je na de kerst ineens zo veel ruimte hebt in huis? En dat je iets wilt veranderen? Dat had ik nou ook. We hadden nogal een een grote kerstboom en zonder die boom was het ineens wat kaal en een beetje saai. Tijd dus voor iets nieuws. En dat hoeven niet perse grote (dure) veranderingen te zijn. Ik restylede ons interieur met mooie posters van Gallerix.

Zo zag onze kerstboom er dit jaar uit. Lekker vol met kleurige ballen en ornamenten. Versierd door de meiden. De boom was nogal groot en stond in een hoek van de woonkamer. We moesten wel een kastje verschuiven, maar dan paste het wel. Maar toen de kerstboom weg was, leek het ineens zo groot en kaal vooral. Dus gingen we op zoek naar iets nieuws. En kwamen we uit bij de posters van Gallerix.

Posters van Gallerix

Bij Gallerix heb je super veel keuze uit posters. Niet alleen in formaten maar ook in categorieën zoals dieren, abstract, vintage, steden, botanisch en nog veel meer. Voor in de woonkamer koos ik drie posters uit. Twee voor in de hoek waar de kerstboom eerst stond en een voor boven de kast. Ik koos voor het formaat 30×40 cm. Dat vond ik een mooie formaat, niet te groot en niet te klein. Ook koos ik voor een bijpassende lijst. Voor twee posters koos ik een zwarte lijst en voor de poster boven de kast koos ik een houten lijst.

Onze hoek waar de kerstboom stond ziet er nu weer gezellig uit met de posters en de planten. Op termijn zal waarschijnlijk het witte boekenkastje van de meiden ook verdwijnen en kan daar nog een mooie plant staan.

Blogsbyingrid posters Gallerix

Wij zijn heel blij met het resultaat. Met een kleine aanpassing ziet deze hoek van de woonkamer er toch weer even anders uit.

Blogsbyingrid Gallerix Poster Panda

Toen ik de posters aan het bekijken was op de website van Gallerix zagen de meiden ook nog een leuke poster van een panda: Giant Panda Bear Poster. Ze vonden deze zo schattig dat we een klein formaat (20×30 cm) van deze poster besteld hebben. Hij staat nu gezellig in de zithoek naast de televisie, maar ik denk dat hij binnenkort naar een van de kamers van de meiden gaat.

Koop nu je posters met 30% korting bij Gallerix

Ben jij ook wel toe aan iets nieuws in je interieur? Dan kun je bij Gallerix nu met korting shoppen. Met de code byingrid30 ontvang je tot 22 januari maar liefst 30% korting bij Gallerix. Mijn favorieten vind je hier:

Ik ben heel benieuwd naar de posters die je uitkiest!

Geef een reactie