Kidsfashion: Online shoppen bij Kixx-online

Online shoppen bij Kixx-online

Wie mij kent, weet dat ik hou van shoppen en dan bij voorkeur online. Een dagje shoppen met de meiden vind ik zeker ook super leuk. Maar daar heb ik niet altijd tijd voor. Dus hoe relaxt is het om lekker op je laptop te zoeken naar leuke items. In deze blog vertel ik je over een leuke webshop voor kinder- en babykleding: Kixx-online. Bij deze webshop bestel ik zelf al jaren regelmatig.

Online shoppen

buy-3692490_1920Ik ben dol op online shoppen, zowel voor mezelf als voor de meiden. En dan niet alleen voor kleding. Maar ook speelgoed en zelfs de boodschappen of drogisterij artikelen koop ik vaak online. Vaak is het aanbod online groter. Niet alleen het aantal artikelen, maar van kleding bijvoorbeeld ook de maten. Soms is in een winkel net de maat die je nodig hebt, uitverkocht. Dat is zo balen. Online heb je meer kans van slagen, vind ik. Ook omdat je bij meerdere winkels kunt zoeken naar een bepaald product. En ik vind het ideaal dat je kunt filteren. Ik zoek alleen meisjeskleding en dan in bepaalde maten. Dus dan weet je direct wat er op voorraad is bij de webshop. En voorkom je dat je iets leuks ziet, dat uitverkocht is. En dan doe je de producten in je winkelmandje en bestellen maar. Meestal heb je het de volgende dag al in huis. En dan kun je lekker op je gemak de kleding passen, Thuis, met goed licht en je eigen spiegel. En wat niet past of tegenvalt, stuur je gewoon weer terug.

Prijzen en voorwaarden vergelijken

bubbles-1962355_1920Online shoppen vind ik dus vooral makkelijk. Nog een voordeel is dat je prijzen kunt vergelijken. Al zijn de prijzen van bijvoorbeeld nieuwe collecties vaak overal gelijk. De verschillen komen pas wanneer de sale begint. Wat wel handig is, is om vooraf de voorwaarden even door te lezen. Is verzenden gratis of alleen boven een bepaald bedrag? Hoe snel wordt geleverd?  Hoe gaat het wanneer je iets retourneert? Kan dat gratis of moet je die verzendkosten zelf betalen? Hoe kun je betalen (ideal, creditcard, achteraf betalen) en zijn hier extra kosten aan verbonden? Deze voorwaarden check ik altijd wel even voordat ik bestel. Zo kom ik niet voor verrassingen te staan.

Favoriete merken

BnosyNatuurlijk hebben wij onze favoriete merken. Zoals je al in eerdere blogs kon lezen, combineer ik graag merken met betaalbare basics. Een mooi en betaalbaar merk, dat onze meiden graag dragen is B Nosy. Dit merk heeft een collectie voor baby’s, jongens en meiden. Ze hebben leuke printjes en vrolijke kleurtjes. Voor de meiden hebben ze leuke broeken, vestjes, leggings, jurkjes en rokjes. Ook hebben ze accessoires zoals kniekousen en haarbanden. Je kunt dus een complete outfit combineren. Mijn ervaring is dat de kwaliteit goed is. De kleding blijft na dragen en wassen mooi. Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding dan ook prima.

 

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

15 gedachten over “Kidsfashion: Online shoppen bij Kixx-online

  1. Ik vind online shoppen maar lastig, ben altijd aan het hannesen met de maat, maar merk dat winkels steeds minder keus hebben dis zal toch ook eens online moeten beginnen. Slimme tip over prijzen vergelijken!

  2. Ik ga gewoon niet meer naar de winkels, behalve voor onderbroeken naar de zeeman, lol
    Echt, ik vind online shoppen zo gemakkelijk. Ik moet er eerlijk aan toevoegen dat ik ook echt altijd een hekel heb gehad aan shoppen en al helemaal aan het passen in de paskamers…. Dat deed ik sowieso nooit, ik nam het mee naar huis en als het niet paste, ging ik terug om te wisselen… 😉

  3. Ik heb nog geen kinderen, dus kan hier niet over meepraten. Maar online winkelen is zo’n uitkomst!

  4. Ik ben niet echt een shopper maar ik weet heel goed wat ik wil. Dat maakt het shoppen nog makkelijker. Ik probeer tegenwoordig ook met zo min mogelijk er goed uit te zien. Overconsumeren is verleden tijd.

  5. Ik vind het erg dat het moet – chronisch ziek en dus geen energie voor drukke winkels – maar ik koop ook bijna alles online. KIXX is onze favoriete winkel omdat zowel de merken die de jongste draagt en de oudste daar te koop zijn!

Geef een reactie