Kidsfashion: Twins kinderschoenen

twinsKinderschoenen kopen. Het kost handenvol geld en elke paar maanden hebben ze weer nieuwe schoenen nodig. En dan hebben onze dochters ook nog eens smalle voetjes. Ik schreef al eens over onze zoektocht naar goede schoenen voor smalle voetjes. Maar we hebben een leuk merk gevonden met hippe schoenen in wijdtematen: Twins kinderschoenen.

Bijna 40% van de kinderen draagt niet goed passende schoenen. De perfecte pasvorm en schoen betekent namelijk niet alleen de juiste lengte, maar ook de juiste breedte. Daarom maken Twins (voor meisjes) & Trackstyle (voor jongens) schoenen in verschillende lengte- en breedtematen. Naast een goede pasvorm volgen Twins & Trackstyle ook de laatste trends op modegebied. Dus goede en hippe schoenen!

Allebei de meiden hebben smalle voeten en hebben een wijdtemaat 2,5 nodig.  Gewone schoenen zijn vaak gemaakt voor gemiddelde voeten met een wijdtemaat van 3,5. Die zijn dus echt te breed voor onze meiden. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de meiden stevige schoenen hebben, die een goede ondersteuning geven. En voor Emma is belangrijk dat haar steunzooltjes erin kunnen.

20180831_140419Gelukkig voldoen de schoenen van Twins aan onze eisen en zijn ze ook nog een super hip en trendy. Voor Emma heb ik voor het najaar gekozen voor deze leuke sneakers in oud roze. Ze kan ze prima nu al aan en ze straks door dragen in het najaar. Uiteraard zit er aan de zijkant een rits zodat ze de schoenen makkelijk aan en uit kan doen zonder te hoeven strikken.

laars

 

Daarnaast zag ik deze gave blauwe laarsjes. De laarsjes zijn volledig gemaakt van echt leer, zijn comfortabel en zien er extra leuk uit door het kleurrijke borduurwerk op de buitenkant. Deze laarsjes kan ze prima dragen als het buiten wat kouder en natter wordt en ze liever geen sneakers meer aan doet. En de kleur is lekker makkelijk te combineren met haar najaars- en winterkleding.

20180831_135750Uiteraard kreeg ook Anne nieuwe schoenen. Anne wilde graag geen gewoon laarsje maar een wat stoerdere schoen. Die hebben318675-689 we gevonden!. Deze hoge veterboot is super hip en stoer. De laars is wat hoger dan een gewoon laarsje en door de vetersluiting en het embleem op de zijkant heeft de laars een stoere uitstraling. De zwarte laars laat zich makkelijk combineren met vele kleuren en prints die dit najaar en winter helemaal hip zijn.

 

De collectie van Twins & Trackstyle kun je online bekijken en is te koop bij een van de verkooppunten.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

 

26 gedachten over “Kidsfashion: Twins kinderschoenen

 1. Hoi Ingrid, wat goed om te lezen dat je enthousiast wordt van passende kinderschoenen. Iets wat wij natuurlijk ook willen uitdragen. Zeker met het feit dat je aangeeft dat 40% van de kinderen op NIET passende schoenen lopen. Stuur al je volgers met kids en wellicht ook ouders zelf, naar een kinderschoen specialist. Je moet immers je hele leven met deze voeten doorbrengen.

  • Ik denk deels onwetendheid. Maar misschien ook wel gemak want je hoeft niet op zoek naar een speciaalzaak. En het kan een geldkwestie zijn. Ik vind de schoenen zeker duur maar heb het er voor over. En in de sale kopen is natuurlijk ook een optie

   • Hoi Nicole,
    dat is het gevaar van de huidige internetmaatschappij. Zodra men een merk hoort denkt men dat het goed is. Denk aan Nike. Helaas is het tegenovergestelde waar. Wij horen en zien de kindervoeten in negatieve zin veranderen. Door het veelvuldig dragen van bv synthetische schoenen (adidas, nike etc) Ontwikkelen kinderen zeer snel zweetvoeten en huidaandoeningen aan de voeten. Ook voldoende steun ontbreekt. Hierdoor komen meer kinderen bij de podoloog terecht. Daarnaast kunnen dure schoenen ook slechte schoenen zijn als ze niet juist passen. Twins, Trackstyle, Piedro en Freaks zijn merken die schoenen in diverse breedtematen maken. Zo heb je voor iedere voet een passende schoen.
    En ja duur, wat is duur. Het ligt eraan wat men duur ervaart. Als ik de horeca vol zie zitten, waarbij een simpel broodje voor 10.- over de toonbank gaat.
    Kijk eens op de volgende link:
    https://www.youtube.com/watch?v=V_Q6svyvkG4
    Dan zie je in vogelvlucht hoeveel werk er zit om een juiste lederen schoen te maken.

 2. goede schoenen zijn duur daar helpt geen lieve moedertje aan. En omdat je nu eenmaal maar 1 rug hebt, gaf iki dat geld er aan uit. Verder ben ik wars van merken, maar schoenen…daar ben ik fel op

 3. Wat zien ze er leuk uit!!! Hier een zoontje met brede voeten en een hoge wreef… Drama met schoenen! Gelukkig ondertussen een vertrouwd en in de sale betaalbaar merk gevonden.

 4. goede schoenen zijn enorm belangrijk ook voor kinderen. ik moet zeggen dat ik die laarsjes met die bloemen niet zo vind, maar dat is heel persoonlijk natuurlijk

 5. Pingback: Halloween bloghop 2018 | Blogsbyingrid

Geef een reactie