Kidsfashion: Winterjassen collectie 2019/2020

girl-1039729_1920Ook al was het afgelopen week tropisch warm en tikte we vandaag ook nog de 30 graden aan, wij hebben de winterjassen al binnen. Een winterjas koop ik altijd al vroeg in het seizoen voor de meiden. Twee jaar geleden zaten we met vrienden op de camping en bestelden we online de winterjassen voor onze dochters al. Bij thuiskomst lagen ze op ons te wachten. En ook dit jaar zijn we er weer op tijd bij.

Eisen aan een winterjas

20190730_1542481827060190163847271.jpgEen winterjas kopen is soms best lastig. De maat inschatten is soms een dingetje omdat ze er natuurlijk wel de hele winter mee moeten doen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de jas lekker warm is, Daarom koop ik het liefst een wat langer model. De jas moet goed passen. Bij Anne is dat soms een dingetje omdat ze zo smal is. Dan zijn de mouwen ineens veel te kort, maar past de jas verder prima. En de jas moet praktisch zijn. Ik zie hele mooie jassen, maar vaak van stoffen die volgens mij niet zo goed tegen een regenbuitje kunnen. En dat komt natuurlijk wel eens voor in ons kikkerlandje. En daarom vind ik het ook fijn wanneer een jas een capuchon heeft.

Shoppen maar

9200000115147017De afgelopen weken zag ik de nieuwe collecties en dan met name de winterjassen op social media voorbij komen. En ik kon het niet laten om al een winterjas met ze uit te kiezen. Het model jas werd dus een wat langer model. Dan nog welke jas en welke kleur. Voor Emma kozen we een lekker fel rode jas van Like Flo. Een mooi model, niet super lang maar wel lang genoeg. ” Dat je rug maar goed warm blijft, ook op de fiets”, zegt mijn moeder altijd. Emma vindt vooral ook de panterprint in de capuchon heerlijk.

 

9200000114426202

 

Met Anne koos ik een donkerblauwe jas van Moodstreet uit. Een mooi langer model met een heerlijk zachte binnenkant. Anne kan wat bleek zijn, zeker in de winter. Dus we moeten wel een passende kleur voor haar kiezen. Je ziet nu bijvoorbeeld ook (oker)gele jassen. Ik vind ze geweldig, maar ben bang dat ze haar niet staan met haar bleke, blonde koppie. Dus werd het een mooie donkerblauwe jas. Dat staat haar hartstikke mooi.

 

 

Het passen was natuurlijk geweldig. Veel te warm. Met zomerkleren eronder en op blote voeten en slippers. Geen perfect gestylde foto’s van een winterjas, maar toch zeker leuk! Nu kunnen we op ons gemak op zoek naar bijpassende winteraccessoires zoals sjaal en handschoenen.

Deze blog bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

10 gedachten over “Kidsfashion: Winterjassen collectie 2019/2020

  1. Grappig dat je een winterjas koopt in de heetste periode van het jaar. Maar dat geldt voor mij bij een wintersportvakantie. die boek ik ook altijd in juli.Wellicht om dezelfde reden: er is dan meer keus.

  2. Als kind zijnde en ook nu het is eerste wat ik doe is de capuchon eraf halen. Daar heb ik echt altijd een hekel aan gehad. Vooral de langere jas van Moodstreet vind ik er leuk uitzien. Hopelijk kan ik een leuke jas vinden met genoeg zakken.

  3. Neee hier wil ik dus echt nog niet aan denken.. herfst.. winter.. kon het altijd maar zomer zijn haha! Maar ze zijn wel erg leuk, vooral de rode jas springt er erg goed uit. Rood vind ik altijd erg mooi staan als de herfst op zijn mooist is 🙂

  4. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Kidsfashion: De eerste aankopen voor de winterBlogsbyingrid

Geef een reactie