Laat het los – Kaartenbox met inzichtkaarten

Soms heb je iets meegemaakt of is er een gebeurtenis die je leven beheerst. Het hoeft niet altijd groots te zijn, het kunnen ook kleine dingen zijn. Maar om verder te kunnen, moet je dingen loslaten en accepteren. Dat is soms best lastig. Maar in deze box van uitgeverij Deltas zitten maar liefst 52 kaartjes met inspirerende gedachten over loslaten.

Denk positief

Ook deze kaartenbox is een kleine, fleurige box met 52 inzichtkaarten. Op elk kaartje staat een inspirerende tekst met als terugkomend onderwerp loslaten. Want loslaten kan je leren. En hoe beter je het onder de knie krijgt, hoe leuker en makkelijker je leven wordt. De 52 kaartjes met inspirerende gedachten en inzichten helpen je om de dingen te leren accepteren zoals ze zijn. Van sommige teksten moet je spontaan glimlachen. Door los te laten, zeg je overbodige stress en zorgen vaarwel.

Je kunt elke dag een willekeurige kaart trekken en je door dat kaartje laten inspireren. Of je begint elke week met een nieuw inzichtkaartje.

Lees ook: Denk positief – Kaartenbox met inzichtkaarten

Lees ook: Doe eens gek – Kaartenbox met knotsgekke opdrachten

Waar te koop

Deze box van uitgeverij Deltas kost € 14,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bol.com. ISBN: 9789044758054

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie