Lekker koken met de airfryer

De airfryer. Wie heeft er nou geen airfryer tegenwoordig? Wij hebben een airfryer maar gebruiken deze eigenlijk bijna nooit. We gebruiken de airfryer soms voor patat of snacks. Maar verder eigenlijk niet Dus toen ik dit kookboek van uitgeverij Deltas zag met lekkere recepten met de airfryer was ik toch wel benieuwd.

Lekker koken met de airfryer

Dit boek begint, na een korte inleiding, met een hoofdstuk met basisrecepten voor de airfryer, zoals zelf paneermeel maken, eitjes koken, toast maken en wentelteefjes. Daarna volgt een hoofdstuk over frietjes en snacks met lekkere varianten op gewone frietjes zoals frietjes van wortel of avocado. Vervolgens een hoofdstuk over vleesgerechten gevolgd door een hoofdstuk met visgerechten. Daarna is een hoofdstuk gewijd aan vegetarische en vegan gerechten. Tenslotte nog een hoofdstuk over bijgerechten en als afsluiter een hoofdstuk over zoetigheden, want in de airfryer kun je ook allerlei lekkers bakken zoals brownies, granola en appelcrumble.

Blogsbyingrid Lekker-koken-met-de-airfryer

De recepten in dit kookboek zijn duidelijk beschreven met een ingrediëntenlijst en het aantal porties. Ook staat er duidelijk op op welke temperatuur je de airfryer moet verwarmen en hoe lang je het gerecht in de airfryer moet bakken.

Er staan verschillende soorten gerechten in, met vlees, vis, maar ook vegetarisch. Ik heb zeker een aantal lekkere recepten gezien om een keer te maken. Wat mij betreft, is dit ook een leuk kookboek om te hebben of cadeau te geven. Het boek staat vol snelle en vetarme gerechten voor elke dag.

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit leuke boek van uitgeverij Deltas kost € 22,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044764338).

Geef een reactie