Leuke, nieuwe cadeau artikelen voor minder dan € 10

Voor wie mij kent, weet dat wij een eigen bedrijf hebben in feestartikelen: Carnavalsland. Omdat we naast feestartikelen ook een mooi assortiment cadeauartikelen en wenskaarten willen kunnen aanbieden, ging ik samen met onze bedrijfsleidster op pad. We gingen naar een aantal leuke beurzen en zochten naar cadeauartikelen passend bij feest thema’s zoals een verjaardag, Abraham, Sarah, pensioen, Vaderdag en Moederdag, iets voor de juf of meester, een bedankje, beterschap of gewoon een leuk cadeautje.

Nieuwe cadeauartikelen inkopen

Het was zo leuk om samen op inkoop te gaan. We zagen zo veel leuke en nieuwe artikelen. Maar we moesten natuurlijk wel artikelen vinden die passen bij ons feest assortiment. We zijn geen cadeauwinkel of conceptstore. Vandaar dat we ook gericht keken naar de feestmomenten die aansluiten bij bijvoorbeeld ons assortiment feestartikelen zoals versiering, ballonnen, slingers etc. We hebben zoveel lol gehad en leuke, nieuwe dingen ingekocht, dat ik het leuk vind om jullie dit ook te laten zien.

Blikjes gevuld met snoep, cake, brownie of thee

Super leuk en ook voor een leuk prijsje (€ 4,95) vonden wij deze blikjes gevuld met snoepjes of thee. Een leuk cadeautje om te geven bij een verjaardag, een bedankje of zomaar. En we zagen ook deze leuke blikjes met een brownie of cake erin en een kaarsje erbij. Daarmee heb je ook een super leuk cadeautje (€ 7,95).

Iets voor de borrel

Ook erg leuk zijn de borrel cadeautjes. Wat dacht je van een borrel emmer (€ 2,95) die je met allerlei lekkere dingen kunt vullen. Neem bijvoorbeeld een leuk flesje borrelballen ( € 6,95) of lekker borrelkruiden in een leuke verpakking (€ 6,95).

Mini High Wine/Beer

Wat ik zelf ook super leuk vond en nog nooit van had gehoor was de mini high wine/beer (€ 4,95). Hiermee maak je kennis met nieuwe verschillende smaken voor je wijn of bier en geef je jouw borreltijd net even een extra verrassend tintje. In het leuke cadeau doosje zitten twee zakjes met speciale smaken: een zakje met vanille, amandel en karamel smaak en een zakje met geroosterde, gerookte noten smaak. Je laat het zakje 3 tot 5 minuten trekken in een glas bier, of een glas wijn. En je krijgt een lekker nieuw smaakje wijn of bier.

Goedkope cadeautjes

Daarnaast hebben we verschillende leuke cadeautjes voor een betaalbaar prijsje ingekocht. Zoals bijvoorbeeld flesjes handzeep (€ 6,95) met verschillende teksten, of een doosje vol hartzeep met verschillende leuke teksten (€ 5,95). Ook erg leuk vindt ik de koffie en thee brewers (€ 4,50). Het enige wat je hoeft toe te voegen is warm water en dan heb je heerlijke koffie of thee. En natuurlijk wil je ook iets lekkers voor bij de koffie of thee. Wat dacht je van een reep Toblerone met een passende tekst (€ 5,00). We hebben meer dan 300 verschillende teksten dus voor elke gelegenheid zit er een passende tekst bij.

Wij zijn echt super enthousiast over deze nieuwe cadeau artikelen. Wat vind jij er van?

Geef een reactie