Leuke wanddeco van Plokko

20180418_091241Een tijdje geleden had ik contact met Plokko.  Plokko is uniek maak-het-zelf constructiemateriaal dat helpt met het ontwerpen, delen, maken en weer van veranderen van meubels en woonaccessoires. Nieuw zijn de wandaccessoires van dieren. En daar mocht ik er één van testen.

Logo staand met randHet materiaal dat Plokko gebruikt is 3d geprint, duurzaam (biobased plastic) en super leuk als inrichting. Het leek mij leuk voor op de kamer van één van de meiden. Maar het kan natuurlijk ook prima in de woonkamer, slaapkamer, op een school, restaurant of een kantoor. De dieren waaruit we konden kiezen waren Leeuw, Puma, Bulldog, Hert en Paard. Aangezien Emma wel fan is van paarden kozen wij voor een paard.

Het paard bestaat uit 3d geprinte connectoren van biobased plastic, gecombineerd met prachtig beukenhouten stokken. De kleur van de connectoren kun je zelf uitkiezen. Er is heel veel keuze. Wij kozen voor goud. Emma’s kamer is wit met roze en dat leek ons daar mooi bij staan.

20180416_152049Het paard wordt geleverd als doe-het-zelf pakket. In het doosje zitten de connectoren en beukenhouten stokjes. En daarbij een instructietekening. De connectoren zijn allemaal gelabeld, er zijn houten stokjes van verschillende afmetingen en aan de hand daarvan zet je met behulp van de tekening het paard zo in elkaar. Een kind kan de was doen. Wat me wel verbaasde was de afmeting. Het paard is 38 x 105 cm. Dat is groter dan ik had verwacht en deze info staat niet op de website. Dus dat is wel een tip.

Emma was razend enthousiast. Nu nog een mooi plekje er voor. We hadden bedacht boven haar bed. Maar ze moet hem natuurlijk niet per ongeluk kunnen raken in haar slaap. Na een paar plekjes proberen (en ook even bij haar zus op de kamer, want die vond het ook wel erg leuk), hangt hij nu toch boven haar bed, maar wel een beetje aan de zijkant. Ze is super blij er mee en het staat echt heel leuk. Doordat het niet plat is, maar wat volume heeft, ontstaan er, in combinatie met licht mooie schaduweffecten.

Ben je ook enthousiast geworden, kijk dan vooral eens op de site van Plokko voor meer leuke ideeën.
Dit product kreeg ik van Plokko toegestuurd voor een review. Deze review is geschreven vanuit mezelf en ik geef een eerlijke mening over dit product.

9 gedachten over “Leuke wanddeco van Plokko

  1. Wat leuk zeg! Misschien een goed idee voor de nieuwe kinderkamers die er volgend jaar komen, ik zet hem op mijn lijstje! Had er echt nog nooit van gehoord. Ik hou wel van unieke items!

Geef een reactie