Lezen: De magische boomhut: Bij de dino’s. In stripvorm

Misschien ken je de boeken van de magische boomhut wel. Mary Pope Osborne is de schrijver van de Magic Tree House-serie, waarvan
wereldwijd meer dan 134 miljoen exemplaren zijn verkocht. En nu is er voor het eerst een magische boomhut boek in stripvorm; een echte graphic novel. Super leuk en spannend voor kinderen vanaf ongeveer zeven jaar.

De magische boomhut: Bij de dino’s

Op een dag ontdekken broer en zus Jack en Anna een boomhut in het bos. In de boomhut liggen wel honderd boeken. Van wie zouden die zijn? Nog voor Jack en Anna dat kunnen uitzoeken, brengt de magische boomhut hen naar de tijd van de dinosaurussen. Ze komen oog in oog te staan met echte dino’s! Zullen ze op tijd de weg naar huis terugvinden… of worden ze een hapje voor een hongerige T-rex?

Het boek is super mooi. Het boek is een echte strip met veel illustraties en niet zo veel tekst. Alles is in kleur en dat maakt het een echte beleving om het boek te lezen. Het boek heeft ruim 150 pagina’s en ziet er prachtig uit.

Dit spannende stripboek van uitgeverij Deltas kost € 15,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044763690).

Geef een reactie