Lezen: De verliefde juf speelt vals

9200000079457089

In de categorie kinderboeken weer een leuk kinderboek zeker voor meiden! Want als je net als Anne acht jaar bent, dan heb je het toch af en toe met je vriendinnen over verliefd zijn. Anne heeft zelfs al verkering gehad! Dus het boek De verliefde juf speelt vals van uitgeverij Leopold heeft een titel die de aandacht van de meiden direct had. 

 

 

 

Het verhaal

9200000029915896 20149200000052024078 2016

De verliefde juf speelt vals is het derde deel in de serie over de verliefde juf Fenna. Eerder verschenen Het geheim van de verliefde juf en De verliefde juf wordt spion. Maar ook zonder deze eerder verschenen boeken te lezen, is De verliefde juf speelt vals een leuk boek.

 

Het verhaal gaat juf Fenna en haar klas. In haar klas zitten onder andere Milos en Joni. Juf Fenna neemt de klas mee naar een museum. Een museum met oude, bijzondere spullen. De klas vindt dit maar saai totdat museum directeur Ferdi hen iets leuks laat zien. Het lijkt er op dat juf Fenna de museum directeur wel erg leuk vindt. En terug op school start de klas zijn eigen opgraving en lijken er ook kinderen verliefd te zijn.

Het boek

de verliefde juf speelt valsDe verliefde juf speelt vals is een compact boek van ruim 80 pagina’s. De letters zijn van prima grootte en de hoofdstukken niet te lang. En er staan veel leuke tekeningen in. Het boek leest lekker weg en is op momenten ook best spannend. Het is weer eens iets anders dan een fantasieboek over eenhoorns, een boek over paardenmeisjes of dansen. Het boek is geschikt voor meisjes vanaf 8 jaar, een ideaal boek voor Anne.

Ook enthousiast? Dit boek van Leopold kost € 12.99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789025873783

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

9 gedachten over “Lezen: De verliefde juf speelt vals

Geef een reactie