Winnen: Een houten horloge van Greenwatch

Tegenwoordig zie je steeds meer smart watches. Ik moet daar aan wennen en vind ze niet altijd even mooi. Ik hou van sieraden en zie een horloge dan ook echt als een sieraad: een fashion item. En je hebt horloges in allerlei kleuren en materialen. Nu kwam ik iets nieuws tegen waar ik nog niet eerder van had gehoord: de houten horloges van Greenwatch. En jij kunt deze winnen!

 

Een houten horloge. Ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord. In Amerika is het al een trend en ik ben benieuwd of deze trend ook in Nederland aan gaat slaan. Een houten horloge heeft best wel wat voordelen. Zo zijn houten horloges over het algemeen minder zwaar dan metalen horloges. Daarnaast zijn houten horloges wellicht een uitkomst voor mensen met (metaal) allergieën. En de houten horloges van Greenwatch worden eco vriendelijk gemaakt. Er wordt zelfs voor elk verkocht horloge een boom terug geplant.

IMG_20181115_084315_9Houten horloges zijn er in verschillende soorten en kleuren hout. Wanneer je een houten horloge uitkiest, moet je dan even goed nadenken welke kleur en dus houtsoort bij jouw (kleding)stijl past. Dit houten horloge heeft een rood-bruine kleur en is vrij groot. De band is verstelbaar zodat het iedereen, man of vrouw past.

Een houten horloge is natuurlijk een geweldig cadeau voor de feestdagen. Ook kun je om het horloge persoonlijk te maken je houten horloge laten graveren. En je hebt al een horloge vanaf € 49,95 inclusief verzendkosten.

🕰 W I N A C T I E 🕰


Maak kans op dit houten horloge van GreenwatchIMG_20181115_084125_1

❥ Volg Blogsbyingrid op Facebook en/of Instagram

❥ Like het bericht van deze winactie op Facebook en/of Instagram

❥ Laat een reactie achter dat je mee doet

❥ Delen en/of het taggen van vrienden wordt gewaardeerd en vergroot je winkans

Deze actie is gesloten

 

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

19 gedachten over “Winnen: Een houten horloge van Greenwatch

  1. Ik heb ze al een keer gezien… elke keer ben ik helemaal verliefd op deze horloges! Ze passen helemaal bij wie ik ben en de stijl die daar bij hoort.
    Ik waag heel heel graag een kansje voor deze mooie horloge! ❤

  2. Ik vind het een mooi horloge. Ik ben een echte apple fan en heb wel eens overwogen om een smartwatch te nemen, maar……. ik ben gewoon geen horloge man. Ik gebruik mijn telefoon altijd als horloge en het is dat mijn vrouw me vermoord als ik mijn trouwring af doe, maar ik heb het liefst niks om mijn handen en vingers haha! Wens de andere mensen succes met het winnen van dit toch wel mooie en bijzondere horloge!

  3. Jaaa, zo leuk dat houten horloges weer helemaal hip zijn. Ik had er vroeger eentje (this woman is over 40 😂😂)! Mijn smaak is nu helemaal anders, maar wel een leuke winactie!

  4. Dit zijn zulke mooie horloges! En ook het feit dat er voor ieder horloge een boom wordt terug geplant, vind ik super. Ik waag heel graag een poging! Fijn om mezelf eens te verwennen 😉

Geef een reactie