Unboxing – Monsterdoos november 2018

Monsterdoos november 2018 (2)

Hij is er weer: de monsterdoos editie november 2018! Eerder liet ik jullie al zien wat er in de Monsterdoos van mei zat en ook van deze editie mag ik jullie de inhoud weer laten zien! De november editie van de Monsterdoos is een jubileum editie. Het is namelijk de 10e Monsterdoos met nu nog leukere en nieuwe producten. De monsterdoos zit weer bomvol en heeft een minimale winkelwaarde van 50 euro. Maar voor slechts € 12,95 inclusief verzendkosten heb je hem thuis.

Jubileum editie

De jubileum editie van de monsterdoos is extra leuk. Want niet alleen zit deze editie weer bomvol lekkere en leuke dingen, maar er zitten een heleboel nieuwe producten in, die nog niet eerder in de monsterdoos zaten. Het uitpakken van de monsterdoos is net alsof je een kerstpakket uitpakt.

Lekker snoepen

IMG_20181118_110541_5Wat een leuks en lekkers allemaal. En helemaal passend voor ons gezin. De Tina is bijvoorbeeld super leuk voor de meiden. En wat dacht je van lekkere zoutjes in verschillende smaken en kroepoek. De meiden waren ook fan van de koetjesrepen. Die at ik al toen ik klein was en nu nog steeds Super lekker. En de gele mentos met emoji’s vonden de meiden leuk en lekker! Zelf lijken me de McVitie’s Digestive Thins lekker; een lekker dun koekje met chocolade.

Non-food

IMG_20181118_110455_2Wat ik daar naast leuk vond, is dat er ook wat non-food producten in zitten. En dan bedoel ik niet de tijdschriften. In deze editie zitten ook TePe EasyPick. Dit zijn ragers, een soort tandenstokers en toevallig zijn dit ook nog net de ragers die onze tandarts aanraadt. Die komen goed van pas dus. En de Loctite Kintsuglue is een handig product. Altijd handig om in huis te hebben om iets snel te repareren.Wij zijn weer super blij met de nieuwe monsterdoos.

De hele inhoud

Hieronder nog even de volledige lijst van artikelen in deze editie van de monsterdoos.

– GezondNU of Lekker Gezond tijdschrift
– Dream Coconut Original
– Go Tan Noodle Saus
– TePe EasyPick
– Mentos Say Hello Lemonade
– Euroma kruiden
– BiFi Snackpack
– Dream Rice Cuisine
– Princes MSC Tonijnsteak
– Santa Maria Marinade
– Loctite Kintsugluemonsterdoos1024x1024-e1444154789634
– Wilhelmina Pepermunt 4-pack
– Doritos mild salsadip
– Roka Cheese sticks
– Maille Honing Mosterd
– Zonnatura Linzenspread
– McVitie’s Digestive Thins (melk of cappuccino)
– Lassie Builtjes Half Volkoren Toverrijst
– TUC Bakefuls
– Conimex Jakarta Kroepoek
– Sunbreaks
– Tina magazine
– PANNA! of ELF Voetbal magazine

Ook bestellen?

De Monsterdoos is online (www.monsterdoos.nl) te koop voor 12,95 euro inclusief verzendkosten en je krijgt een waarde van ongeveer 50 euro aan boodschappen ervoor terug. Heb je nog nooit een Monsterdoos besteld, dan is het zeker leuk om te doen. Het is een eenmalige aankoop, je zit dus niet vast aan een abonnement. En je kunt de monsterdoos zelfs cadeau geven.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

9 gedachten over “Unboxing – Monsterdoos november 2018

  1. ik doe dat soort dingen zelden…ik heb er iets tegen, maar als je me nu vraagt wat dan ? Dan moet ik het antwoord schuldig blijven. Stom he

  2. ooooohhhhh, koetjesrepen. Die heb ik al zo lang niet meer gezien. Die vond ik vroeger altijd zo lekker. Ik ben niet zo van de boxen. Zit altijd wat in wat je eigenlijk niet nodig bent. Vroeger kon je bij de supermarkt ook wel sparen voor een doos met spulletjes, maar dat was niet zo voor ons. Anderzijds is het wel een leuke manier om met nieuwe producten in aanraking te komen. Zo koop je ook niet altijd hetzelfde. Bedenk me nu dat we eigenlijk best wel saai zijn hahah

Geef een reactie