Lezen: Guinness World Records 2021

Wie kent het niet? Het guinness book of records. Altijd leuk om te lezen welke bijzondere en soms hilarische records er zijn.

Speciaal voor kinderen is er dit guinness world records boek editie 2021. Vol met verbazingwekkende records.

Het boek is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar.

Het boek is ingedeeld in 12 hoofdstukken met verschillende soorten records. Denk aan het zonnestelsel, mensen, dieren, maar ook gamen, kunst & media en sport. Elke pagina staat vol weetjes, leuke records en bijbehorende foto’s.

Er staan allerlei bijzondere records in. Wat dacht je van het meeste keren touwtjespringen op rolschaatsen? Of de meeste ballonnen opblazen door de neus in 1 minuut? Maar ook de langste overleving met een kogel in het hoofd! En de jongste tetris wereld kampioen.

Het is een leuk boek om lekker door te bladeren en over bijzondere records te lezen. Het boek is helemaal in kleur en heeft ruim 250 pagina’s. In de 2021 editie staat het ontdekken van het heelal centraal. In het boek is daarom extra veel te ontdekken onder andere met behulp van augmented reality. Zo komt ons zonnestelsel met behulp van een gratis app tot leven. En ook online is extra videomateriaal te vinden.

Wat ons betreft een super leuk boek voor jong en oud en een perfect (verjaardags)cadeau.

Waar te koop?

Dit leuke boek van uitgeverij De Fontein kost € 24,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bol.com. ISBN: 9789026151866

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920
facebook-icon-preview-1-400x400


 

 

1 gedachte op “Lezen: Guinness World Records 2021

Geef een reactie