Weekplanner en to do lijst van PaperStore

Ik ben best wel van de lijstjes. Ik ben blij met onze weekplanner in de keuken en daarnaast gebruik ik vaak to do lijstjes en boodschappenlijstjes. Want met een eigen zaak en twee kinderen met diverse hobby’s en sport, kan ik het niet meer allemaal onthouden. Blij was ik dan ook met de weekplanner en de tot do lijstjes van PaperStore.

Weekplanner en to do lijst

De handige weekplanner (€ 14,95) helpt je om overzicht te houden over al je afspraken van de komende week.
Naast een blok per dag is er ook een blok voor notities. Verjaardagen of belangrijke zaken die je zeker niet mag vergeten, noteer je gemakkelijk in dit extra blok voor notities.

Ook de to do lijst (€ 5,95) vind ik reuze handig. Een mooi lijstje met voorgedrukte lijnen om al je to do’s te noteren. En ook een handig formaat met genoeg ruimte.

De weekplanner en de to do lijst zijn handige blocnotes met uitscheurbare weekoverzichten en is gemaakt van stevig papier. Ideaal.

De week planner en to do lijst koos ik in het dessin floral black. Je kunt ook kiezen uit andere dessins zoals tropical flowers en pink patterns. En naast de weekplanner en to do lijst zijn er ook boodschappenlijstjes, dagplanners en menuplanners in dezelfde dessins.

Waar te koop

Deze leuke planners en lijstjes van Paperstore zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. ISBN: 9789044758733 en 9789044758795.

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920
facebook-icon-preview-1-400x400


 

 

1 gedachte op “Weekplanner en to do lijst van PaperStore

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Mijn weekplanner van PaperStoreBlogsbyingrid

Geef een reactie