Mijn weekplanner van PaperStore

Ik hou van de lijstjes. Ik ben blij met onze weekplanner in de keuken. Ook hangt er een weekoverzicht van de vaste dingen van de meiden zoals BSO. sport en toneel. Ook gebruik ik vaak to do lijstjes en boodschappenlijstjes. Want met een eigen zaak en twee kinderen met diverse hobby’s en sport, kan ik het niet meer allemaal onthouden. Blij was ik dan ook met deze vrolijke weekplanner PaperStore.

Weekplanner en to do lijst

De handige weekplanner (€ 16,95) helpt je om overzicht te houden over je afspraken per week. Je klapt de weekplanner makkelijk open. Aan de rechterkant zit de weekplanner. Naast een blokje per dag is er ook een blokje voor notities. En aan de linkerkant zitten aparte kleine memoblaadjes en to do lijstjes. En een envelop om kleine aantekeningen of notities in te bewaren.

De weekplanner heeft genoeg ruimte voor notities en is handig voor op kantoor of voor thuis. En met de handige magneetsluiting klap je de weekplanner makkelijk dicht en is alles netjes opgeborgen. De weekplanner en de memo to do blaadjes zijn handige uitscheurbare blocnotes gemaakt van stevig papier. Ideaal.

De week planner en to do lijst koos ik in het dessin tropical. Je kunt ook kiezen voor het dessin exotic met een blauwe achtergrond en kleurrijke bloemen. En naast de weekplanners in deze dessins zijn er aparte memo notes met 400 blaadjes (€ 12,95) verkrijgbaar.

Waar te koop

Deze leuke weekplanners en memoblaadjes van Paperstore zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online. ISBN: 9789044759310 weekplanner tropical.De

Lees ook: Weekplanner en to do lijst van PaperStore

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920
facebook-icon-preview-1-400x400


 

 

7 gedachten over “Mijn weekplanner van PaperStore

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Familieplanner voor huishoudelijke klusjes van PaperStoreBlogsbyingrid

Geef een reactie