Lezen: Zomeravond van Suzanne Vermeer

zomeravond

We hebben al een paar mooie dagen gehad. En wat is er nou lekkerder dan heerlijk in het zonnetje in de tuin zitten met een goed boek?! Ik hou er van. Een van mijn favoriete schrijfsters is Suzanne Vermeer. De boeken zijn altijd zo spannend en meeslepend. Ik wil ze in een ruk uitlezen. Zo ook het nieuwe boek voor deze zomer: Zomeravond.

Zomeravond

Ik ben groot fan van de boeken van Suzanne Vermeer. Het zijn echte thrillers, lekker spannend. En je blijft er in lezen. Ook dit boek is weer een topper.

Het boek begint met een kennismaking met Nadine Dubois. Nadine is een Franse journaliste die een populaire true crime-podcast maakt. Meestal over cold case zaken. Nu wordt ze benaderd door de strafadvocaat Gabriel Baptiste. Zijn cliënt, Julien Fournier is 12 jaar geleden veroordeeld tot levenslang voor de moord op een meisje. Maar hij beweert onschuldig te zijn en vraagt Nadine zijn zaak te onderzoeken.

Twaalf jaar eerder is Lauren Martens met haar zus Celeste en hun ouders op vakantie in de Ardèche, wanneer Celeste op een avond niet terugkeert van een bezoek aan de discotheek. Enkele dagen later wordt haar lichaam gevonden aan de oever van een rivier. Haar schedel is ingeslagen. Al snel wordt Julien Fournier als een verdachte aangemerkt en opgepakt. Maar hij ontkent.


Twaalf jaar later is Lauren hulpofficier van justitie in Groningen als ze benaderd wordt door Nadine Dubois. Hoewel Lauren eerst geen enkele behoefte heeft om de boel weer op te rakelen, weet Nadine haar toch over te halen om terug te keren naar Aubenas, de stad waar haar zus werd vermoord.

Het boek heeft ruim 300 pagina’s en leest heerlijk weg. Je wordt echt meegenomen in het verhaal en ik kon niet stoppen met lezen. Ik wilde weten hoe het af zou lopen. Je wordt meegezogen in het verhaal en het lijkt wel alsof je erbij bent en het zelf beleeft. En het leuke is dat Lauren ook een hoofdrol krijgt in het nieuwe boek van Suzanne Vermeer dat in juli 2021 verschijnt: Dwaalspoor.

Waar te koop?

Deze spannende thriller kost € 15,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bol.com. ISBN: 9789400513570

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920
facebook-icon-preview-1-400x400


 

 

13 gedachten over “Lezen: Zomeravond van Suzanne Vermeer

  1. Heb jaren terug met plezier een aantal Suzanne Vermeer boeken gelezen. Op een gegeven moment werden ze wat minder vond ik. Maar ze lazen wel altijd lekker vlot weg.

  2. Er zijn veel Suzanne Vermeer fans maar ik houd juist niet zo van haar schrijfstijl, al leest het wel makkelijk weg.

  3. Pingback: Strandfeest - De nieuwste thriller van Suzanne VermeerBlogsbyingrid

  4. Pingback: De vallei - De nieuwste thriller van Suzanne VermeerBlogsbyingrid

  5. Pingback: Zomertijd van Suzanne VermeerBlogsbyingrid

  6. Pingback: Zijn nieuwe vriendin - Psychologische thriller van Michelle FrancesBlogsbyingrid

  7. Pingback: Mayday van Suzanne VermeerBlogsbyingrid

Geef een reactie