Fidget Fun: Fidgets voor iedereen om zelf te maken

Fidget Fun: Fidgets voor iedereen om zelf te maken

De meiden zijn nog steeds in de ban van fidgets. Ze hebben er al een heleboel. Maar hoe leuk is het om zelf je eigen fidgets te maken? Daarom waren we erg benieuwd naar dit leuke boek van de knutseljuf.

Lees ook: Fidget toys

Fidget fun

Fidget toys zijn gadgets die geschikt zijn voor zowel kinderen als volwassenen die moeilijk stil kunnen zitten of moeite hebben met zich te concentreren. Fidget toys zorgen voor rust en concentratie voor bijvoorbeeld wiebelkontjes of friemelaars. Het kan zelfs helpen bij het stoppen met duimen of nagelbijten. Er blijken heel veel soorten fidget toys te zijn. De meiden hebben inmiddels een hele verzameling. Zo hebben ze een diverse pop-its, een magic rainbow ball, simple dimple, de boon squishy, drie gekleurde magneetringen en de Fidget Pad die bekend is van TikTok. En hun nieuwste aanwinst was de Fidget cube. Fidget toys zijn geschikt voor iedereen vanaf drie jaar als speelgoed of antistress speeltje.

Fidget Fun: Fidgets voor iedereen om zelf te maken

En nu is er dus een boek, speciaal voor kinderen, om je eigen fidgets te knutselen. Onze meiden hebben al eens zelf fidgets geknutseld. Dat waren dan meestal ballonnen gevuld met zand, water of strijkkralen. Maar in dit boek staan nog veel meer leuke ideeën. Met de meest simpele dingen zoals vilt, paperclips of wasknijpers maak je de leukste fidgets.

Het boek is helemaal in kleur met leuke foto’s, duidelijke uitleg en leuke tips. De meiden zijn super enthousiast. Zelfs squishies kun je zelf maken. Met veel dingen die je zelf in huis hebt of even bij de Action of een hobbywinkel haalt, maak je de leukste fidgets. Ik weet wat onze meiden kunnen doen wanneer het in de vakantie even minder goed weer is.

Fidget fun

Meer fidget toys?

Fidget toys kun je in veel winkels en online kopen, bijvoorbeeld bij bol.com. Maar nog leuker is om ze zelf te maken. Dit leuke boek Fidget Fun: Fidgets voor iedereen om zelf te maken kost slechts € 6,99 en koop je bijvoorbeeld bij bol.com (ISBN 9789024597253).

Deze blog bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

5 gedachten over “Fidget Fun: Fidgets voor iedereen om zelf te maken

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Fidget toysBlogsbyingrid

Geef een reactie