Ingelijste foto bestellen

Bij ons boven op de gang hangen twee foto’s op canvas van de meiden. Maar die foto’s zijn al weer van een tijdje geleden. En de tijd gaat zo snel en de meiden worden zo snel groot. Tijd voor wat nieuws dus!

Via studentendrukwerk bestelde ik een foto in lijst. Super handig, je upload je foto en ontvangt hem ingelijst thuis. Benieuwd naar het resultaat? En benieuwd wat ik nog meer bestelde? Lees dan vooral even verder.

Studentendrukwerk

Studentdrukwerk kenden we al. Twee jaar geleden bestelden we er een foto op dibond voor in de tuin. En je kunt er dus nog veel laten maken, zoals tegeltjes, posters, bierviltjes en zelfs mondkapjes. En dus een foto in lijst. Er werken studenten en de producten zijn betaalbaar, ook voor studenten. Maar als niet-student kun je er uiteraard ook gewoon terecht.

Foto in lijst

Toen we laatst met de meiden naar het bos zijn geweest, hadden we een aantal leuke foto’s gemaakt. Een daarvan koos ik uit voor aan de muur boven. Bij studentendrukwerk laat je jouw foto afdrukken en krijg je deze ingelijst thuisgestuurd. Hierdoor hoef je niet meer op zoek naar een geschikte en passende lijst. Maar kun je de foto direct thuis aan de muur hangen. Ook leuk om cadeau te geven en als verrassing op te sturen.

Je foto wordt ingelijst in een luxe aluminium fotolijst. Deze fotolijst is voorzien van echt glas voor een luxe uitstraling. Een foto in lijst kan in verschillende formaten besteld worden. De fotolijst kan zowel staand als liggend bevestigd worden, door de handige ophanghaakjes aan de achterzijde van de fotolijst.ite.

Ontwerpen en bestellen

Ontwerpen is echt super makkelijk. Ik koos een mooie foto van de meiden in een boom. Even uploaden in de online editor en dan de specificaties aangeven. Ik koos voor een formaat van 50×70 cm. Je kunt kiezen uit twee papiersoorten met verschillende afwerking: Gloss (voor een licht glanzende uitstraling) en Satin (voor een mattere uitstraling). Ik koos voor Satin. De zwarte lijst past perfect bij de foto. De streep die je in de foto hiernaast ziet, is de weerspiegeling van onze trap. De foto afdruk is echt super mooi. Na het bestellen was de foto in lijst binnen een paar dagen thuis afgeleverd. De foto in lijst met het formaat en papier dat wij kozen, kost € 37,99. Wij zijn er super blij mee.

Mondkapjes

Naast drukwerk en foto artikelen heeft studentendrukwerk ook cadeauartikelen en zelfs mondkapjes. En ook de mondkapjes kun je helemaal zelf ontwerpen. Ik bestelde er 3. Twee voor Anne, die zit in groep 6 en bij ons dragen ze in de bovenbouw vanaf groep 6 een mondkapje op school. En 1 voor onze bedrijfsleidster in onze feestwinkel.

Je kunt bij studentendrukwerk je eigen mondkapjes laten bedrukken met foto, tekst, illustraties of je eigen logo. De mondkapjes zijn gemaakt van polyester en kunnen gewassen worden op 60 graden. Je kunt kiezen uit verschillende maten. Ik koos voor Anne maat S en voor de bedrijfsleidster maat L.

Voor Anne koos ik een mondkapje in een grijze kleur met de afbeelding van een konijn. Onze meiden hebben zelf konijnen. De afbeelding van een konijn in de online editor van studentendrukwerk lijkt wel een beetje op Annes konijn. Daarnaast maakte ik een lichtblauw mondkapje voor haar met vrolijke, ’s zomerse illustraties uit de online editor. Super leuk geworden, vind ik zelf.

Voor onze bedrijfsleidster maakte ik een mondkapje in de roze kleur van ons bedrijf. En ik plaatste ons logo op het mondkapje. De kleur pakte precies goed uit en het mondkapje past helemaal bij ons bedrijf.

De mondkapjes zijn lekker zacht en soepel en dragen heerlijk. Ook de maten zijn goed. Een mondkapje kost € 15,49. Best duur, maar dan heb je wel een persoonlijk en herbruikbaar mondkapje.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

3 gedachten over “Ingelijste foto bestellen

  1. Wat handig dat je je foto zo direct ingelijst kunt bestellen! Scheelt weer zoekwerk naar een passende lijst en de foto er zelf netjes in zien te krijgen, haha.

Geef een reactie