Leuk voor in de tuin: foto op dibond

20190717_1248576714743878409041600.jpgSinds dit voorjaar hebben we de trampoline de tuin uit gedaan en hadden we dus ruimte over in de speelhoek van de kinderen. Met de zomer in aantocht hebben we een leuk en ruim zwembad aangeschaft zodat de meiden lekker kunnen afkoelen en spelen op warme dagen. Nou leek het me leuk om de speelhoek lekker vrolijk en ’s zomers aan te kleden. Een foto aan de schutting leek me leuk, maar ook lastig. Want welk materiaal is weerbestendig? Via studentendrukwerk.nl vond ik de mogelijkheid om een foto op dibond te laten drukken. Ik had er nog nooit van gehoord. Maar het resultaat vind ik geweldig!

Studentendrukwerk

Studentdrukwerk klonk mij eigenlijk in de oren als iets voor (en door?) studenten. Ik dacht aan het laten afdrukken van je scriptie of readers die je nodig hebt voor je studie. Maar je kunt dus nog veel meer drukwerk laten maken bij studentendrukwerk, denk aan tegeltjes, posters, bierviltjes en zelfs t-shirts. En dus ook foto’s op bijvoorbeeld canvas of dibond.

En ja, er werken dus ook studenten en de producten zijn betaalbaar, ook voor studenten. Maar als niet-student kun je er uiteraard ook gewoon terecht.

Foto op dibond

Ik was dus op zoek naar iets voor buiten. Op studentendrukwerk vond ik de foto op dibond. Een foto op dibond is een afdruk op een metalen plaat die is voorzien van een witte toplaag en een hoge afdrukkwaliteit heeft  Een foto afdruk op dibond is strak en modern. Doordat dibond UV- en waterbestendig is, is het perfect voor binnen en buiten. Dit leek me ideaal, dus ging ik enthousiast aan de slag op de website.

Ontwerpen en bestellen

20190717_1248362366584073178301549.jpgOntwerpen is echt super makkelijk. Ik koos twee foto’s van de meiden van onze vorige vakantie. Foto’s met veel kleur en dus lekker vrolijk. Deze plaatste ik naast elkaar op een dibond van 60×60 cm (vanaf € 59,99). Om het extra vrolijk te maken plaatste ik de foto’s op een knal rode/roze achtergrond. Daarnaast kun je decoraties en tekst toevoegen. Ik koos voor een leuke decoratie met de tekst ” holidays” en een paar ’s zomerse illustraties. En toen kon de foto op dibond besteld worden. Ik koos wel voor een ophangsysteem (€ 6,99) erbij. Binnen een paar dagen was de foto binnen.

Mooi plekje in de tuin

20190717_12480313601724778981785.jpgDe foto op dibond ziet er super uit. Het is een dunne metalen plaat en de kleuren zijn mooi fel. De foto heeft een mooi plekje gekregen aan de schutting in de speelhoek van de kinderen bij het zwembad. De foto knalt er echt uit. Een echte eyecatcher, precies zoals ik in gedachte had. En nu hopen dat de kleuren ondanks regen en zon zo mooi blijven!

 

 

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

11 gedachten over “Leuk voor in de tuin: foto op dibond

  1. Grappig, bij Studentendrukwerk zou ik inderdaad helemaal niet aan dit soort dingen denken. Leuk voor in de tuin!

  2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Ingelijste foto bestellenBlogsbyingrid

Geef een reactie