Mijn notitieboek | eenhoorn

Sinds onze meiden kunnen lezen en schrijven, willen ze graag hun eigen schriftjes en notitieblokjes om in te schrijven. Soms worden ze gebruikt om schooltje te spelen, soms om ideeën of verhaaltjes op te schrijven. Vooral Emma is nog dol op eenhoorns en was dus direct verliefd op dit leuke notitieboekje van uitgeverij Deltas.

Mijn notitieboek | eenhoorn

Het notitieboek heeft een spiraalbinding en een handig klein formaat. Het bevat stevig gelinieerd papier om doordrukken te voorkomen. Zo kun je dus ook met stift schrijven of tekenen. Binnenin staan regelmatig leuke gekleurde tekeningetjes als detail op de pagina’s. En door de stevige, flexibele kaft blijft het notitieboek lang mooi. En met meer dan 100 pagina’s ideaal om al je notities, ideeën of lijstjes in op te schrijven en te bewaren.

Nog meer notitieboeken

Wij kozen het blauwe eenhoorn notitieboek. Maar uitgeverij Deltas heeft ook een roze eenhoorn notitieboek. En hou je niet van eenhoorns? Dan zijn er ook nog twee tropische varianten, namelijk het groene notitieboek met flamingo en het geel/oranje notitieboek met tucan. Voor ieder wat wils dus.

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Deze notitieboeken van uitgeverij Deltas kosten € 8,95 en zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bol.com (ISBN blauwe eenhoorn: 9789044760170).

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

6 gedachten over “Mijn notitieboek | eenhoorn

  1. Ja fantastisch toch? Ik “spaarde” vroeger ook dit soort boekjes. En ik denk dat mijn dochter die met de eenhoorn, of zoals ze zelf zegt joeniekorn, ook wel heel mooi zou vinden!

  2. ik ben dol op opschrijfboekjes! en e izn ook heel handig, veel slimmer alles in een boekje te noteren dan op losse papiertjes !

Geef een reactie