Familieplanner voor huishoudelijke klusjes van PaperStore

Ik hou van de lijstjes. Ik ben erg blij met onze weekplanner in de keuken. Daar staan alle afspraken op. Ook hangt op de koelkast een weekoverzicht van de vaste dingen van de meiden zoals gym op school, sport en toneel. Ook gebruik ik vaak to do lijstjes en boodschappenlijstjes. Want met een eigen zaak en twee kinderen met diverse hobby’s en sport, kan ik het echt niet meer allemaal onthouden. Om ook de meiden wat klusjes te laten doen en dit samen niet te vergeten, hebben we deze handige Familieplanner voor huishoudelijke klusjes van PaperStore.

Familieplanner voor huishoudelijke klusjes

Familieplanner voor huishoudelijke klusjes

De meiden zijn oud genoeg om klusjes in huis uit te voeren. Denk daarbij aan de konijnen voeren, het konijnenhok schoonmaken, maar ook tafel dekken en op afruimen, de vaatwasser in- en uitpakken en de planten watergeven. Om geen ruzie te krijgen wie wat wanneer moet doen en geen gedoe over dat de een meer of vaker iets moet doen dan de ander, is deze familieplanner ideaal.

Deze handige planner (€ 14,95) helpt je om overzicht te houden over je alle klusjes per week. En wanneer een klusje voltooid is, kun je het mooi afvinken op de familieplanner.

De planner is een weekplanner en heeft ruimte voor tien verschillende klusjes. Het enige wat ik een beetje miste was een handig ophangsysteem. Ik vind het fijn om dit soort planners in de keuken op te hangen. Wat wel weer handig is, is dat het uitscheurbare blade zijn. Als de week voorbij is, hoef je dus niks om te slaan, maar kun je die week uitscheuren en weggooien.

Waar te koop

Deze leuke Familieplanner voor huishoudelijke klusje van Paperstore is verkrijgbaar in de boekhandel en online; ISBN: 9789044761849.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie