Lezen: Rozie. De eenhoorn die kan toveren

Eenhoorns zijn tegenwoordig onwijs populair. Dit boek over Rozie, de eenhoorn die kan toveren, is dan ook een must have voor alle eenhoorn fans.

Het is een super leuk boek voor kinderen die wel een beetje van magie en de fantasiewereld houden.

Het boek is geschikt voor kinderen vanaf zeven tot negen jaar.

Het boek gaat over eenhoorn Rozie en haar vrienden Pippa en Dotje. Rozie is een magische eenhoorn en ze wil appels toveren voor haar vrienden, maar waarom gaat het toch altijd fout?! Om Rozie een beetje op te beuren, nemen Pippa en Dotje haar mee naar een grote boom vol heerlijke, sappige appels. Maar dan staan ze plots oog in oog met drie stinkende trollen. Jakkes. Wat moeten ze nu doen? Zal het Rozie lukken om weer te toveren en haar vrienden te beschermen?

Dit leuke boek is in zwart-wit mer roze. Het boek heeft grote letters en niet te veel tekst op de pagina’s. Ook staan er prachtige illustraties op elke pagina. Zo kun je helemaal in het verhaal mee gaan en je inleven in de magische wereld van eenhoorns en trollen. Het boek heeft ongeveer 130 pagina’s.

Waar te koop?

Dit leuke boek van uitgeverij Deltas kost € 12,50 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bol.com. ISBN:9789044757743

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920
facebook-icon-preview-1-400x400


 

 

Geef een reactie