Salades voor in de lunchbox

Salades. Ik vind ze heerlijk. En je kunt ze altijd en overal eten. Als bijgerecht, als lunch, bij de barbecue of een maaltijdsalade. Ik vind het wel altijd fijn als ik lekker snel klaar ben met een gerecht maken. En daarom is dit boek van uitgeverij Deltas wat mij betreft een achte aanrader. Salades voor in de lunchbox: klaar in 5 minuten.

Het boek

Het boek begint met uitleg over de basisingrediënten. Wat kun je al voorbereiden zodat de salade ’s ochtends snel te maken is. En maak bijvoorbeeld de dressing zelf de avond van te voren en doe deze in een apart bakje. Doe de dressing pas over je salade als je de salade gaat eten. En meer handige tips over de voorbereiding en de ingrediënten.

Daarna volgen de lekkere salade recepten. Ze zijn ingedeeld in verschillende categorieen. Denk aan de klassieke salades zoals een Griekse salade, maar ook saldes met groenten, bonen enpeulvruchten, granen en zaden en noedels en courgetti. Zo is er voor elk wat wils en kun je lekker afwisselen.

In het boek staat op elke pagina een duidelijke uitleg van de ingrediënten en het recept. Daarnaast een mooie kleurenfoto van de salade. Zo krijg je direct trek!

Ik heb echt een aantal lekkere salades gezien die ik zeker een keer ga maken.

Het boek heeft 90 pagina’s en is helemaal in kleur.

Waar te koop

Dit leuke boek van uitgeverij Deltas kost € 15,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789044758221.

Geef een reactie