Lezen: Iedereen beroemd (en berucht) in klas 13

klas13

Klas 13 is een nieuwe serie van uitgeverij Deltas. In deze hilarische serie bleef je de avonturen van klas 13 mee. Er zijn vier boeken in deze serie. Wij lazen het boek Iedereen beroemd en berucht in klas 13.

Iedereen beroemd (en berucht) in klas 13

Juf Linda is de juf van klas 13. Op een dag brengt Leonie, de nicht van juf Linda, een bezoek aan Klas 13. Leonie is een beroemde agente die bij een beroemd artiestenbureau werkt. Zij stelt voor om elke leerling beroemd te maken. Dat lijkt natuurlijk fantastisch, maar is dat ook zo? Het blijkt dat agente Leonie alleen aan zichzelf te denkt. En de leerlingen komen er achter wat beroemd zijn betekent. Ze ontdekken ook de nadelen zoals bibberende benen, agressieve voetballers en gemene schurken. De kinderen van klas 13 leren al snel dat beroemd (of berucht) zijn niet altijd een pretje is.

Het boek

Het boek is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Het boek heeft nog best grote letters, maar in tegenstelling tot boeken voor beginnende lezers, bevatten de pagina’s vooral tekst. Het boek heeft 30 hoofdstukken. De hoofdstukken zijn vrij kort, een paar pagina’s. Elk hoofdstuk begint met een kleine zwart-wit illustratie. Het boek heeft ongeveer 125 pagina’s.

Meer boeken van klas 13

klas13

 

Naast Iedereen is beroemd in klas 13 zijn er nog drie titels in deze nieuwe serie van klas 13.

  • Klas 13 wint (helaas) de loterij
  • Klas 13 mag een wens doen
  • De (vreselijke) superhelden van klas 13

Deze boeken van uitgeverij Deltas kosten € 9,95 en zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789044754063 (Iedereen is beroemd in klas 13).

 

 

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

 

Geef een reactie