Lezen | Soms als ik een vlinder zie

Een boek van Boudewijn de Groot. Dat klinkt bijzonder, want Boudewijn de Groot kennen we juist van bekende liedjes. Dit boek is dan ook een samenwerking tussen Boudewijn de Groot, Jaco van der Steen & Mark Janssen. Boudewijn de Groot, (o.a. zanger) en Jaco van der Steen (o.a. componist) maakten samen nieuwe liedjes. Mark Janssen maakte er prenten bij en zo ontstond het boek Soms als ik een vlinder zie.

Soms als ik een vlinder zie

De nieuwste liedjes van Boudewijn de Groot en Jaco van der Steen staan in dit mooie, grote boek. Het begint met Marjolein en de eekhoorn. Daarna volgen nog meer liedjes zoals de kat Schaduw, de muis en de mediterende uil, de giraf die bang is om zijn nek te breken en de zebra die zomaar midden op straat ligt. Het zijn net mini verhalen. Via de QR code voorin het boek, kun je de liedjes meeluisteren of zingen. Mark Janssen maakte supermooie prenten bij de liedjes waardoor ze nog meer gaan leven.

Dit mooie boek bevat 12 mooie liedjes met prachtige prenten. Het boek heeft 48 pagina’s en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Ik denk dat je ook met jongere kinderen van dit boek kunt genieten. Samen kijken en ontdekken en samen naar de liedjes luisteren. Een super combinatie.

Waar te koop

Dit leuke boek van uitgeverij Lemniscaat kost € 18,99. Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bookspot ISBN: 9789047714927.

Dit is een gesponsorde blog met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie