Lifechanging motivatieservice programma voor moeders

Je kent het vast wel. Druk, druk druk. Met je werk, je huishouden, je gezin, je familie en vrienden en dan wil je ook nog sporten en heb je andere hobby’s. Hoe houden we alle ballen in de lucht?

Om je daarbij te helpen, heeft Tamara van Dooren een lifechanging motiverend programma voor moeders ontwikkeld. Een programma op het gebied van onder andere ontspanning, moederschap, me-time, voeding, maar ook financiële vrijheid. Ben jij daar stiekem ook wel benieuwd naar? Lees dan vooral verder.

Motivatieservice programma

Het Motivatieservice programma is vooral gericht op (ondernemende) moeders op het gebied van ontspanning, moederschap, me-time, fit en energiek zijn, voeding, beweging, structuur, financiële vrijheid en een ijzersterke mindset creëren. Dat klinkt erg waardevol en lifechanging. Het enige wat je zelf nodig hebt is enthousiasme en een sterke wil. Het is geen kortdurend programma, maar juist een programma dat je structureel gaat helpen. Het programma duurt 9 maanden. En uiteraard krijg je materialen toegestuurd en ontvang je een Progressieplanner die helpt je doelen te behalen. Er is 1x per week online coaching voor vragen en de weg naar het doel helder blijven houden.

Gratis training fit en energiek worden

Spreek het motivatieservice programma je aan? Maar wil je eerst eens een gratis training volgen? Dat kan online op 18 of 24 maart. Meld je dus snel aan!

In deze gratis training leer je stap voor stap je motivatie (terug) te krijgen. Ook ga je je fitter en energieker voelen en leer je deze dingen toe te passen die een enorme positieve impact gaan hebben binnen jouw leven. Uiteraard is deze training inclusief een live vraag- en antwoordsessie.

Motivatieservice – 9 maanden programma

Ben je enthousiast geworden? Dan kun je je aanmelden voor het 9 maanden durende programma.

Met welke doelen ga je aan slag? Wil je je graag fit(ter) en energieker voelen? Of meer zelfvertrouwen ontwikkelen? Financiële vrijheid creëren? Meer tijd voor jezelf hebben maar ook voldoende tijd voor je gezin? Wil jij een vrolijke en gelukkige moeder zijn die het gevoel heeft alles aan te kunnen en veel energie heeft? Maar ook vanuit rust en ontspanning je leven leiden? Dan is dit een programma dat daarbij past. De duur van 9 maanden lijkt misschien lang, maar dat heb je nodig om echt verandering in je leven aan te brengen.

In april gaan de deuren weer open en kun jij mee doen aan dit programma. Het programma kost € 1.500. Daarvoor ontvang je 9 Maanden lang online begeleiding, de progressieplanner, training van experts, toegang tot de trainingsomgeving en community en een speciaal afgestemd beweeg-keuzeprogramma.

Acht tips om meer tijd voor jezelf te pakken

Ken je dat? Tijd tekort om iets voor jezelf te doen? Echt me-time te pakken? De combinatie van moeder zijn, werken, het huishouden, je gezin, je familie en vrienden, sporten en hobby’s én tijd voor jezelf is niet altijd in balans. De motivatieservice kan je hierbij helpen zodat jij weer tijd voor jezelf kunt pakken zonder dat dit ten koste gaat van andere belangrijke dingen in je leven. Check daarom ook de acht tips om meer tijd voor jezelf te pakken.

Dit is een blog met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

7 gedachten over “Lifechanging motivatieservice programma voor moeders

  1. Dat had ik destijds wel willen doen denk ik 🙂 Inmiddels ben ik op een andere manier gegroeid in het moederschap en ondernemerschap. Die 9 maanden van de cursus zijn wel heel toepasselijk! En mooi dat ze andere moeders wilt helpen met iets waar we als newby moeders denk ik allemaal mee zitten.

Geef een reactie