Mijn eerste aankoop voor het najaar: Veterboots

Als vrouw kun je nooit genoeg schoenen hebben! Toch? Zelf loop ik graag op sneakers of (niet te hoge) hakken. En ook al is het nog augustus, toch deed ik al mijn eerste aankoop voor het najaar: een paar mooie zwarte veterboots. Schoenen moeten vooral comfortabel zitten en ik moet er lekker op kunnen lopen. Al moet ik altijd weer even wennen in het najaar. Na een zomer met sneakers en slippers, zitten leren laarsjes of veterboots altijd weer even wat stugger en strakker.

Ook vind ik het belangrijk dat schoenen stevig zijn en goede ondersteuning bieden. Bij Omoda heb je ruim keuze in schoenen. Ik ben er dan ook eens even goed voor gaan zitten en heb voor mezelf een paar stoere veterboots uitgekozen.

Stoere veterboots

Zoals gezegd, draag ik graag laarsjes. Vaak zijn het enkellaarsjes met een lage hak en verder redelijk eenvoudig. Ik kies ook vaak een neutrale kleur zoals donkerblauw, camel of zwart, want dat combineert zo makkelijk. Nu wilde ik een keer wat anders. Ik wilde een keer zwarte veterboots. Mijn meiden hebben al vaker zwarte veterboots gehad in het najaar en winter, maar ik zelf eigenlijk niet. Dus nam ik op de site van Omoda een kijkje tussen de veterboots. En dan het liefst niet een effen zwarte, maar iets anders. En zo kwam ik op deze gave zwarte veterboots van Nikkie (€ 254,95).

Deze stoere veterboots zijn uitgevoerd in zwart leer en hebben een doorgestikte en gewatteerde schacht. Dat vond ik direct super leuk. Niet strak, effen zwart, maar leuk gewatteerd. Een ander leuk detail van deze laarsjes is, dat er ook een ritssluiting aan de binnenzijde zit. Dat vind ik zelf vooral makkelijk bij het aan- en uittrekken. Het binnenwerk van de schoen is gemaakt van zacht textiel en een vast voetbed van lederlook materiaal. De zool van rubber is lekker dik en heeft een super grof profiel voor een super goede grip. De zool is ongeveer drie centimeter dik onder de voorvoet en heeft een hakhoogte van ongeveer vijf centimeter. Zo loop je toch op een niet te grote hak.

Het is een stoere veterboot met een vrouwelijke touch door de hakhoogte en de gestikte en gewatteerde schacht. De zwarte veterboots zijn ideaal te combineren want ze staan overal bij. Ik ben echt superblij met mijn nieuwe veterboots. Ze zitten lekker en vallen goed op maat. Ze zijn van echt leer en geven goede steun.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

7 gedachten over “Mijn eerste aankoop voor het najaar: Veterboots

  1. Leuke aankoop! Ik moet ook altijd even wennen aan laarzen na een zomer op ballerina’s en slippers 😉 Maar het is wel weer lekker warm als de dagen kouder worden.

  2. Wow, wat een geld! Maar ze zijn wel heel mooi. Niet helemaal mijn smaak, maar dat geeft niet want wat is het fijn dat we allemaal anders zijn. Ik ben nogal van de biker boots moet ik toegeven. Deze – die jij hebt uitgezocht – lijken mij ook heel leuk onder een jurkje of rokje. Ik kan mij heel goed voorstellen dat je er heel blij mee bent!

Geef een reactie