Mijn tuin een paradijs voor dieren

Ik hou wel van dieren in de tuin. Ik ben geen fan van wespen en bijen, maar vogels en vlinders vind ik wel leuk om in de tuin te zien. Maar hoe zorg je er nou voor dat de dieren jouw tuin vinden? In dit boek van uitgeverij Deltas ontdek je hoe je je tuin aantrekkelijk kan maken voor egels, bijen, vlinders, vogels en andere dieren.

Mijn tuin een paradijs voor dieren

Voor de vogels hangt in onze tuin in de winter wat lekkers. En wat zou ik het leuk vinden als er een eekhoorn in onze tuin te zien zou zijn. Maar dat is helaas (nog) niet zo. Daarnaast zitten onze konijnen in de tuin (in een ren) en misschien dat daardoor sommige dieren niet zo maar in onze tuin komen. Verder hebben we een aantal bomen, aan de zijkant klimop, aan de voorkant een beukenhaag en aan de zijkant ook nog twee vlinderstruiken.

Blogsbyingrid - Mijn tuin een paradijs voor dieren - egels

Het is echt een handig boek. Met allerlei tips hoe je meer dieren in je tuin kunt krijgen. Niet alleen door de keuze van bijvoorbeeld planten maar ook met leuke, zelfgemaakte schuilplaatsen.

Het boek staat vol mooie foto’s en duidelijke uitleg. Zelfs voor de muurhagedis kun je een mooi plekje in je tuin creëren. Dat lijkt me ook leuk!

Achterin het boek staat nog een handig register waar je alles in kunt opzoeken. Het boek heeft meer dan 70 pagina’s met tips voor verschillende dieren in je tuin. Altijd leuk natuurlijk, maar zeker met kinderen zijn dieren in de tuin leuk om te bestuderen.

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden om met je tuin aan de slag te gaan en een paradijs voor dieren te maken? Dit leuke boek van uitgeverij Deltas kost € 15,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044762341).

1 gedachte op “Mijn tuin een paradijs voor dieren

  1. Pingback: Een natuurlijke tuin aanleggenBlogsbyingrid

Geef een reactie