Ontbijten met Herbalife

Herbalife wie kent het niet? Een bekende naam. Ik associeerde het met afslankproducten maar tegenwoordig doen ze zo veel meer. Herbalife richt zich namelijk op gezondheid en je goed in je vel voelen door de juiste voeding te eten. Dat klinkt natuurlijk mooi, maar dat zouden we wel eens zelf willen ervaren. Lucky me. Ik kreeg via Herbalife coach Barbara een proefpakket van Herbalife ‘Ideaal Ontbijt’.

Wat is Herbalife?

Herbalife werd al opgericht in 1980, en bestaat dus al ruim 38 jaar. Herbalife is marktleider in de wereld van voedingssupplementen en maaltijdvervangers. Tot 10 jaar geleden was het vooral bekend als ‘afslankproduct’, maar daar is de laatste jaren verandering in gekomen.

Herbalife richt zich namelijk op je gezondheid en je lekker in je vel voelen. Dit kan bereikt worden door de juiste voeding te eten en je lichaam in balans te brengen. Afslanken is natuurlijk een onderdeel van je goed voelen, maar het is niet de hoofdzaak! Daar gaat het in deze review dus niet om.

Ontbijten

 Een goed ontbijt is voor iedereen belangrijk. Ik merk dat ik zelf door de week vaak het ontbijt thuis oversla en snel wat op mijn werk eet. En dan zijn het vaak de standaard boterhammen of andere graanproducten. Herbalife heeft een ‘Ideaal Ontbijt’ warmee je in 5 minuutjes een uitgebalanceerd ontbijt maakt! Ik ontving een pakketje met 6 zakjes vanille shake voor 1 week + tabletjes Thermo Complete. Daarnaast kreeg ik via de app nog een heleboel recepten en kon ik Barbara om advies vragen.

De testweek

Wat mij op viel is dat bijna alle recepten er van uitgaan dat je de zakjes vanille shake mengt met melk. Dat is voor mij geen optie. Ik kan melk slecht verdragen. Ik heb lactose intolerantie maar kan gelukkig de laatste jaren best wel wat melkproducten gebruiken. Maar 250 ml melk ’s ochtends is geen goed idee. Even overlegd met Barbara en gelukkig kun je ook mengen met bijvoorbeeld yoghurt.

De eerste dag heb ik de vanille shake gemengd met Yoghurt en verse bosbessen. Ik vond de shake nog vrij dik en vond de vanille smaak nogal overheersend. Dus dat hebben we de andere dagen anders gedaan. Het was even zoeken naar de juiste verhoudingen tussen yoghurt, water en vers fruit, maar daarna waren de shakes ook heerlijk. En super snel klaar. Even in de blender en klaar is je ontbijt. En dat is wel handig tijdens het spitsuur ’s morgens met twee kinderen.

De shake geeft absoluut een vol gevoel en tot de lunch heb ik geen hongergevoel gehad. Ook voelde ik me fit en energiek.

20180318_110318Blijf ik het gebruiken? 

Deze test heeft me echt laten zien dat je niet altijd met brood of graanproducten hoeft te ontbijten en dat je toch een lekker en snel ontbijt kan maken. En juist omdat het zo goed vult en je je energiek voelt, heb je niet de neiging om tussendoor nog van alles te eten. Toch denk ik niet dat ik het in de toekomst ga gebruiken, maar ga wel meer afwisselen in mijn ontbijt en wat vaker shakes of smoothies maken.

Wil jij dit ook een weekje proberen? 

Ben je na dit gelezen te hebben ook enthousiast en wil je het een weekje proberen? Vul je gegevens dan even in en ontvang een proefpakket met zakjes vanille shake voor 1 week en tabletjes Thermo Complete.

Deze blog bevat een proefpakket, de inhoud is echter wel naar mijn eigen mening geschreven.

 

9 gedachten over “Ontbijten met Herbalife

  1. Pingback: Goede voornemens 2018: Hoe staat het ermee? | Blogsbyingrid

Geef een reactie